De X-tra's van Keller op een rij

DE GARANTIE VAN 100% ECHT NEDERLANDS FABRIKAAT


Een nieuwe keuken is een bewuste keuze voor vele jaren kookplezier. Je stelt de keuken met zorg samen en met dezelfde zorg produceren we hem voor jou. Gewoon in Nederland, want alle Keller keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daar zetten vakmensen zich elke dag weer in om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een unieke keuken met karakter.

 


 

MIX & MATCH MET HET KELLER COLOUR SYSTEM


Combineren was nog nooit zo gemakkelijk. Met negen actuele kleuren in zes verschillende materialen en prijscategorieën heb je alles binnen handbereik om die ene persoonlijke keuken samen te stellen, waarin alle elementen exact op elkaar zijn afgestemd. Van kasten en deuren tot en met het hele werkblad – en dat laatste is uniek in Nederland!

 

PURE KWALITEIT IS ALTIJD HET UITGANGSPUNT


Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keuken zijn bij Keller standaard ingebouwd. Of het nu gaat om de extra dikke 16 mm kwaliteit van deuren en romp, de geruisloze softdemping in scharnieren en ladegeleiders of het hoogwaardige hang- en sluitwerk: Keller werkt alleen met de allerbeste materialen en merken.

 

DE EERSTE KEUKEN VAN NEDERLAND MET HET ‘GROENE’ FSC-CERTIFICAAT


Kiezen voor maatschappelijk verantwoord gemaakte producten is bij Keller niet moeilijk, want Keller heeft daar zelf al lang voor gekozen. Sterker nog, Keller was als eerste keukenfabriek in Nederlands FSC-gecertificeerd. Als je oog hebt voor het milieu en een FSC-gecertificeerde keuken wilt, kan dat zelfs zonder meerprijs.

 


 

WIJ BRENGEN DE WERELD VAN INTERNATIONAAL DESIGN NAAR NEDERLAND


Keller Keukens beschikt over een eigen designteam met visie. Een team dat de internationale ontwikkelingen en trends op de voet volgt en vertaalt naar de Nederlandse keukenmarkt. Zo ontstaat puur Nederlands design met oog voor Nederlandse behoeften, leefgewoonten en woningen. Een perfecte keukenmatch.

 


 

STANDAARD 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE 


Bij Keller krijg je 5 jaar  fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Zó overtuigd zijn we van de kwaliteit van onze producten. Dat betekent: als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert, zorgen we dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld. Verder garanderen we dat je onderdelen 10 jaar na aankoop nog kunt nabestellen.

 


 

HORIZONTAAL EN VERTICAAL GREEPLOOS


Uitstraling valt of staat vaak met oog voor detail. Daarom zijn greeploze Keller keukens ook echt in álle opzichten greeploos. Dus niet alleen horizontaal, maar ook verticaal, zodat het effect van minimalistisch design op geen enkele manier kan worden verstoord. Het resultaat is strak, puur en volmaakt eigentijds.

 

MAATWERK EN DESIGN VAN BETAALBARE ALLURE


Een keuken op maat maken betekent ook: op maat van een budget. Samen met de expertise van de specialisten in de winkel zorgt de zeer uitgebreide keuze in materialen en apparatuur ervoor dat Keller een oplossing heeft in elke prijsklasse – en daarmee zelfs niet onderdoet voor meubelmakers en exclusieve merken. Een comfortabele gedachte voor wie de balans zoekt tussen prijs en perfectie.

 


 

ECHTE HOUTEN KEUKENS DIE GEEN CONCESSIES DOEN AAN PURE SFEER


Authentieke materialen en elementen zijn vaak bepalend voor de uiteindelijke sfeer in een keuken. Zo bestaan de fronten van alle houten Keller modellen uit massief houten kaders met gefineerde binnenpanelen. Ook de afzuigkap is geïntegreerd in een op maat gemaakte schouw, die hier qua luxe en uitstraling perfect bij aansluit.

 


 

PERSOONLIJK MAATWERK TOT IN DE DETAILS


Op basis van een slim keukenprogramma en jarenlange kennis en ervaring weet Keller invulling te geven aan zelfs de meest uitgesproken klantwensen. Het resulteert in persoonlijk maatwerk van internationale allure, met designkarakteristieken als ronde kasten, gelakte houten fronten en hoogwaardig natuursteen.

 


 

EXCLUSIEF VIA DE KEUKENSPECIAALZAAK VOOR EEN PROFESSIONEEL ADVIES


Kwaliteit is een kwestie van vertrouwen. Daarom voelt Keller Keukens zich alleen thuis bij de betere keuken- speciaalzaak, waar liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen je begeleiden vanaf het ontwerp tot en met het moment dat je jouw nieuwe keuken in gebruik neemt. Niet voor niets hebben diverse Keller dealers de afgelopen jaren de prijs voor ‘beste keukenzaak van Nederland gewonnen. Als ultieme zekerheid dat jouw keukendroom er in goede handen is.

 

KWALITEIT EN BETAALBAAR DESIGN VOOR HUURDERS EN KOPERS


Al ruim 75 jaar ontwikkelt Keller keukens voor de projectmarkt, in nauwe samenwerking met woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Deze keukens zijn naadloos afgestemd op het luxe programma en zijn daarom later eenvoudig uit te breiden tot een complete luxe aanbouwkeuken. Via de beste keukenspeciaalzaken van Nederland biedt Keller persoonlijk ontworpen maatwerk in een uitgebreid gamma van kleuren, modellen en opties. Zo kunnen huurders en kopers jarenlang genieten van een Keller kwaliteitskeuken voor elk budget. En dat is altijd een slimme deal.

 


 

AL MEER DAN 75 JAAR AAN DE EUROPESE TOP


Het succes van Keller Keukens komt niet uit de lucht vallen. Sinds de start in 1935 vonden onze kwaliteitskeukens hun weg naar honderdduizenden Nederlandse huishoudens. Vanuit een jarenlange ervaring en expertise in de projectmarkt, creëren we nu luxe keukens voor de veeleisende klant van vandaag. Niet voor niets staat Keller stevig in de top 10 van toonaangevende Europese keukenfabrieken.