Koken als een chef

in uw persoonlijke keuken

Een projectkeuken hoeft toch niet wit te zijn? Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Of het nu gaat om 1.000 keukens of 5. Met meer dan 40 modellen en 1.950 kleuren in diverse afwerkingen, maken we bij Keller een mooie keuken die naadloos aansluit op uw vastgoedproject. En iedere Keller keuken wordt standaard voorzien van unieke eigenschappen zoals Raster 130-maatvoering, buitenzijden volledig in kleur en luxe softclose laden en korven. En het onderscheid reikt verder dan ons product alleen. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we ook innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de plaatsing ervan. Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, voor ieder project.

keller projectkeukens kenmerken

Unieke eigenschappen

Keller projectkeukens komen standaard met veel luxe en onderscheidende eigenschappen. Lees meer over ons verdekt ophangsysteem, gesloten bovendek en andere unieke keukenkenmerken.
Alle eigenscappen

Luxe assortiment

Het keukenprogramma van Keller is uniek in zijn soort. Natuurlijk kunt u kiezen uit tal van keukenfronten, gemaakt van verschillende materialen en leverbaar in uiteenlopende kleuren. Echter uniek in zijn soort is de MASTER collection. De negen kleuren uit deze collectie zijn leverbaar in zes verschillende afwerkingen, zonder kleurverschil. Verder kunt u bij Keller terecht voor een groot assortiment keukengrepen of greeplijsten in meer dan 1.950 kleuren.
Bekijk het luxe assortiment

Excellente dienstverlening

Een mooi kwaliteitsproduct verdient de juiste aandacht. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we daarom innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de daadwerkelijke plaatsing ervan. Wij richten onze blik op de toekomst, met focus op de gebruiker.
Bekijk onze diensten

keller keukens projecten beleggers

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

Harry Zonnebelt

Key account manager
06 30 257 671
hzonnebelt@kellerkeukens.nl

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief