Maatregelen COVID-19

Zo gaan wij om met het coronavirus
 

Binnen Keller Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we wat dit voor effect heeft op de samenwerking en de levering van Keller keukens voor uw klanten.

Levering van keukens aan Keller dealers

Afspraken

Geplande afspraken verlopen op dit moment zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail. Wanneer er toch afspraken plaatsvinden, worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden.

Levering van de keukens volgens afgesproken leverweek

Momenteel gaat de fabricage van Keller Keukens door, waardoor geplande levering van keukens en keukenonderdelen doorgaan. Tijdens deze werkzaamheden houden wij onszelf aan de adviezen vanuit de overheid en het RIVM. Dit houdt onder meer in dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden.

Daarnaast zal de chauffeur van het transport zelf ook de situatie tijdens leveren scherp in de gaten houden. Mocht er twijfel ontstaan over het wel- of niet kunnen leveren van de keuken ten behoeve van de gezondheidssituatie van zowel degene die de keuken ontvangt als de persoon die de keuken levert, dan wordt door de chauffeur contact opgenomen met de klantenservice om verdere acties te bepalen.

Wat als u zelf de levering van de keuken wilt uitstellen?

Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar de reden tot uitstel en de mogelijkheden die we hierin kunnen bieden.

 

We hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Keller Keukens.
Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief