Ons bedrijf

Meer dan 80 jaar verstand van keukens

Ons merk

In 1935 startte Gerard Keller samen met zijn broer Henk met het importeren van parket, maar al snel besloten ze de vloeren zelf te gaan maken. Door de hoge kwaliteit en afwerking en de creativiteit tijdens de Tweede Wereldoorlog, krijgt Keller in 1947 de opdracht voor het leveren van 1.000 keukens. Door hun persoonlijke aanpak, vakmanschap en mooie designs, lukt het Keller om een kwaliteitskeuken te ontwikkelen voor een goede prijs en de opdracht tot een succesvol einde te brengen. Anno nu zijn dat nog altijd de pijlers waarop Keller Keukens rust en welke verankerd zijn in onze missie: Mooie keukens bereikbaar maken.

 

Lees meer over ons verhaal →

 

Lees meer over onze missie →

Ons merk Keller Keukens
onze fabriek keller keukenfabriek

Onze fabriek

Onze moderne keukenfabriek bestrijkt een oppervlakte van 56.000 m2. Door de nieuwste technieke worden hier wekelijks meer dan 16.500 onderdelen verzaagd, 25.000 fronten gemonteerd, 9.300 kasten voorgemonteerd en 2.500 keukens geproduceerd.

 

Bekijk de afbeeldingen →

 

Bekijk de keukenfabrieksfilm →

Onze mensen

Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens... Een mooi geformuleerde missie wordt alleen een succes als het ook in praktijk wordt gebracht. Daar zijn de juiste mensen voor nodig. Mensen die zich elke dag weer inzetten om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een unieke kwaliteitskeuken met karakter, zonder daarbij het prijskaartje uit het oog te verliezen.

 

Lees meer over onze mensen →

onze mensen
ons milieu verantwoorde keukens

Ons milieu

Keller Keukens heeft MVO als één van de strategische speerpunten opgenomen. Alleen op deze manier kunnen wij de juiste balans bereiken tussen People, Planet en Profit. Dit heeft onder andere geleid tot een CO2-neutraal productieproces. Daarnaast is ons circulair keukenproces volop in ontwikkeling zodat onze carbon footprint nog kleiner wordt.

 

Meer duurzame initiatieven →

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief