Greeploze Keukens

Van hoogglans wit, tot gelakt massief hout

De greeploze keuken is de afgelopen jaren heel populair geworden. Dat is niet zo gek, want deze keukenstijl past perfect bij een modern of industrieel interieur. Ook bij Keller Keukens vindt u dit populaire type, maar natuurlijk wel volgens onze kernwaarden: mooi, persoonlijk en bereikbaar. Met deze inslag hebben we ons assortiment greeploze keukens geheel vernieuwd. Met een ruim assortiment modellen, gemaakt van diverse materialen en beschikbaar in tal van kleuren, maakt u ook uw greeploze keuken geheel persoonlijk.

Naast de keuze in modellen, afwerkingen en kleuren, kunt u in ons huidige assortiment ook kiezen uit verschillende technieken. Bij de standaard greeploze keuken wordt een ietwat hogere uitsparing achter het front gemaakt en voorzien van een greeplijst. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw vingers achter het front plaatsen en de kast of lade open trekken. Wilt u liever helemaal geen greep of greeplijst? Met Tip-On techniek kunt u een geheel strakke keuken samenstellen.

De moderne greeploze keuken

greeploze keukens greeplijst

Om een greeploze keuken netjes af te werken, wordt er in de uitsparing een greeplijst geplaatst. Bij Keller kunt u naast wit en RVS, kiezen uit meer dan 1960 kleuren in zijdeglanslak. Zo geeft u uw greeploze keuken een subtiele personal touch.

softclose blumotion greeploze keuken laden korven

Om te voorkomen dat u laden of korven te hard dicht doet, zijn onze greeploze keukens standaard voorzien van soft-close en BLUMOTION. Deze dempingstechnieken zorgen ervoor dat deuren, laden en korven langzaam sluiten en de keuken niet beschadigd.

verticaal horizontaal greeplijst greeploos

Wanneer u kiest voor greeploos, wilt u natuurlijk álles greeploos. Daarom biedt Keller ook een uitgebreid programma hoge kasten in verticaal greeploos. Zo kunnen bijvoorbeeld ook inbouwkoel-vriescombinaties volledig zonder greep worden uitgevoerd. .

 

greeploze keuken met tip-on

Helemaal greeploos met Tip-On

Met Tip-On techniek worden deuren, laden en korven moeiteloos geopend door zachtjes op het front te duwen. Ideaal als u bijvoorbeeld uw handen vol heeft. Deuren en laden worden eenvoudig gesloten door deze zachtjes dicht te drukken. Dankzij Tip-On is vrijwel ieder Keller model uit te voeren als greeploze keuken.

Draaideuren, klepkasten en laden & korvenkasten worden voorzien van mechanische Tip-On. Om ook koel-vriescombinaties in deze greeploze variant uit te voeren, is er speciale elektronische Tip-On. Net als de mechanische variant is een zachte duw tegen het front daarmee voldoende om de koelkast te openen. Omdat hefdeurkasten en vouwklepkasten hoog worden geplaatst, zouden deze lastig te sluiten zijn. Keller voorziet deze greeploze kasten daarom met Servo-Drive. Eén druk op de knop en de elektrische motor sluit de kast voor u. Zachtjes en geruisloos. Met een vaatwasser met openingshulp zoals Knock2Open of OpenAssist maakt u uw volledig greeploze keuken helemaal af.

INSPIRATIE VOOR UW GREEPLOZE KEUKEN?

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief