Industriële keukens

Keukens met een robuust karakter

In een industriële keuken staat een robuust karakter centraal. De keukenstijl kenmerkt zich door strakke lijnen en het gebruik van eerlijke, industriële materialen zoals metaal, beton, steen en grof hout. De basiskleuren van dit type keuken zijn sober en bestaan voornamelijk uit wit, zwart en alle grijstinten daartussenin. Als accentkleur wordt vaak een primaire kleur toegevoegd, zoals geel of rood.

De industriële woonstijl is vaak terug te zien in oude gebouwen of lofts. Het uitgangspunt is een open ruimte waarin de oorspronkelijke constructiedetails duidelijk zichtbaar zijn. Geen strak stuc- en schilderwerk maar onafgewerkte betonnen of bakstenen muren. De vloeren zijn vaak sober en trekken geen aandacht terwijl de bijbehorende accessoires daarentegen extra opvallen door hun stoere, robuuste uitstraling.

Uw industriële keuken samenstellen

Ziet u industriële kenmerken graag terug in uw keuken? Keller Keukens biedt veel mogelijkheden om de stoere, robuuste uitstraling toe te passen in uw keuken. Zo hebben wij een nieuw frontmodel genaamd Phoenix aan ons assortiment toegevoegd, dat u in de kleuren lei, roest en beton kunt laten uitvoeren. De zwarte greeplijst versterkt het rauwe karakter. Met een donkerkleurig stenen (of steenlook) werkblad maakt u het geheel af. Zo ontstaat er een strakke keukenopstelling die tijdloos, stoer, functioneel en onmiskenbaar industrieel is.

Meer over keukenmaterialen

industriele keuken phoenix

industriele smart cubes zwarte keuken

Industriële accessoires en keukenapparatuur

U kunt de industriële look van uw keuken accentueren met behulp van geschikte accessoires en inbouwapparatuur. Denk aan echte eye-catchers zoals grote fabriekslampen. Of bijvoorbeeld het Smartcube systeem van Keller. Dit open regaalsysteem is gemaakt van matzwart metaal of gelast staal en past perfect in uw industriële keuken. Op het gebied van apparatuur kunt u denken aan een stoer fornuis om het industriële plaatje compleet te maken.

Meer keukeninspiratie

De laatste trends in uw keuken

Trends beïnvloeden ook in de keuken wat we op dit moment mooi vinden. Ze inspireren ons om onze basis woonstijl net even een eigentijdse draai te geven. Keller Keukens beschikt over eigen designteam dat internationale ontwikkelingen en trends op de voet volgt en naar onze keukens vertaalt. Onze nachtblauwe keuken is hier een goed voorbeeld van.

Beton, hout, stof en leer vormen de stoere basis van deze industriële keuken. Geheel volgens de huidige trend is deze keuken uitgevoerd in de kleur Midnight blue. De oud eiken houtlook geeft warmte aan de strakke industriële look. Ziet u liever een neutrale basiskleur in uw industriële keuken maar wilt u toch de laatste trends toepassen? Kies dan geheel voor onze trendy Ultra mat keukenfronten.

Meer over keukenkleuren

eilandkeuken industrieel oud eiken gelakt

INSPIRATIE VOOR UW INDUSTRIËLE KEUKEN?

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief