Moderne keukens

Geef uw keuken een strakke design look

De moderne keuken wordt vaak omschreven als “less is more”. Rechte lijnen, rechte hoeken en gebruik van natuurlijk licht karakteriseren de moderne woonstijl. De basiskleuren zijn vaak neutraal en sober zoals wit en zwart. Door het toepassen van (uitgesproken) accentkleuren op de wand en bijpassende accessoires kunt u een moderne keuken een persoonlijke uitstraling geven.

De moderne woonstijl is onder te verdelen in verschillende stromingen, zoals Scandinavisch design, Italiaans design en uiteraard Dutch design. Iedere stroming heeft haar eigen kenmerken maar ze hebben in ieder geval gemeen dat het interieur minimalistisch, strak en tijdloos is ingericht. Bovendien wordt er in een modern interieur veel gebruik gemaakt van materialen als metaal, aluminium, chroom, glas en (hoogglans) kunststof. Deze materialen passen daardoor ook perfect in een moderne keuken.

Uw moderne keuken samenstellen

Laat u zich graag inspireren door de laatste trends? Witte keukens zijn erg populair en passen goed in een modern interieur. Tegenwoordig kiezen echter steeds meer mensen voor een zwarte keuken. In eerste instantie lijkt het misschien een gewaagde keuze maar het resultaat is strak, puur en volmaakt. Donkere kleuren geven de keuken een strakke uitstraling die perfect aansluit op een moderne woonstijl.

Naast deze sobere kleuren kunt u ook andere elementen van de moderne woonstijl eenvoudig in uw keuken toepassen. Zo kunt u het minimalistische karakter versterken door voor een greeploze keuken te kiezen. En om uw moderne keuken écht persoonlijk te maken kunt u bij Keller Keukens kiezen uit diverse materialen en afwerkingen. Wilt u bijvoorbeeld hoogglans keukenfronten of is Ultra Mat meer uw smaak?

Meer over keuken materialen

moderne keuken hoogglans wit greeploos

moderne keuken afzuigkap designlamp

Moderne keukenapparatuur

Moderne keukenapparatuur is onmisbaar in een moderne keuken. Uitstraling staat of valt immers met oog voor detail. Er bestaan bijvoorbeeld veel stijlvolle alternatieven voor de reeds bekende afzuigkap boven het fornuis. De afzuigkap wordt dan bijna onzichtbaar in een bovenkastje, het plafond of zelfs in de kookplaat verwerkt. Op deze manier behoudt de moderne keuken haar strakke en minimalistische uitstraling.

Bent u bang dat u dan direct de hoofdprijs betaalt? Dat is niet nodig. Er bestaan zowel instapmodellen als exclusieve uitvoeringen van deze innovatieve afzuigkappen. Een subtiel geïntegreerde afzuigkap leent zich daardoor voor alle budgetten.

Keller Keukens houdt het prijskaartje overigens altijd goed in het oog. Want los van het ideale ‘plaatje’ in uw hoofd moet het ook financieel mogelijk zijn uw droomkeuken te realiseren. Ons assortiment is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget uw persoonlijke droomkeuken te realiseren. Zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Meer over de keuken prijswijzer

INSPIRATIE VOOR UW MODERNE KEUKEN?

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief