Programma overzicht

Het keukenprogramma van Keller is uniek in zijn soort. Natuurlijk kunt u kiezen uit tal van keukenfronten, gemaakt van verschillende materialen en leverbaar in uiteenlopende kleuren. Echter uniek in zijn soort is de MASTER collection. De negen kleuren uit deze collectie zijn leverbaar in zes verschillende afwerkingen, zonder kleurverschil. Verder kunt u bij Keller terecht voor een groot assortiment keukengrepen of greeplijsten in meer dan 1950 kleuren voor uw persoonlijke greeploze keuken.

Modellen

Keller heeft keukenmodellen voor iedere stijl, smaak, levensstijl en budget. Hier vind u een overzicht van al onze modellen, onderverdeeld in materiaal. Daarnaast kunt u bij elk model zien in welke kleuren en afwerking deze beschikbaar is. Zo kunt u eenvoudig bekijken of dit model ook in uw persoonlijke keuken past.

Bekijk alle Keller keukenmodellen →

Keller keuken modellen - ultra mat front

keller keukens kleurencollecties

Kleurencollecties

Het Keller Colour System bestaat uit drie eigentijdse kleurencollecties. De unieke Keller MASTER collection, de veelzijdige COMFORT collection en de actuele TREND collection. Heeft u een specifieke kleurwens? Alle gelakte keukenmodellen van Keller zijn verkrijgbaar in maar liefst 1950 verschillende NCS-lakkleuren. Welke kleur past het beste bij u?

Bekijk de kleurencollecties →

Grepen

Met keukengrepen kunt u extra details aanbrengen aan uw keuken of uw keukenstijl accentueren. Bij Keller vindt u meer dan 36 verschillende grepen die elk zijn eigen eigenschappen heeft. Naast grepen heeft Keller ook greeplijsten zowel verticaal als horizontaal. Om een greeploze keuken echt persoonlijk te maken zijn de greeplijsten nu ook beschikbaar in de 9 kleuren van de Master collection en de vier ultra matte kleuren uit de Comfort collection. De strips worden uitgevoerd in zijdeglanslak.

Bekijk de grepen →

Keuken grepen - greep op bolton metalix keuken

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief