Geïnspireerd door de schoonheid van Arctische gebieden, doet zich komend woonseizoen een nieuwe keukentrend voor; Arctic Blue. Een lichte, vaak witte, kleur vormt de basis en wordt omringd door arctische blauwtinten en trendy materialen als glas en chroom. Ons designteam vertaalde deze elementen naar een gloednieuwe, moderne keuken vol noviteiten.

Hoogglans wit en chroom

Glans en weerspiegeling vormen de sleutelwoorden van de keukentrend Arctic Blue. Deze elementen vormden dé inspiratie voor een modern keukenontwerp met witte, hoogglans(lak) fronten. Door de spiegeling van de hoogglans fronten ontstaat meer dieptewerking en heeft de moderne keuken een lichte en ruime uitstraling. Ook het materiaal chroom heeft een reflecterende werking. Ons designteam paste daarom chromen keukenaccessoires toe, zoals de strakke, glanzend chromen kraan.

Moderne keuken in nieuw model Edena

De strakke, moderne keuken is voorzien van een wandkast in het gloednieuwe model Edena. Dit model beschikt over een geïntegreerde cassettegreep (rvs) en is afgewerkt met een lichtblauwe zijdeglanslak. Het lichtblauw geeft de keuken een zacht kleuraccent, zonder de uitstraling van rust en ruimte te verstoren. Een aantal opvallende, kobaltblauwe accessoires maken de keuken helemaal af.

Chromen kraan in moderne keuken volgens keukentrend Arctic Blue

Chroom heeft een reflecterende werking, waardoor deze chromen kraan naadloos aansluit op het geheel.

Het nieuwe model Edena is uitgevoerd in een lichtblauwe zijdeglanslak (NCS S 1510-B20G). Dit keukenfront kan eventueel ook in andere blauwtinten worden afgewerkt. Met keuze uit 1950 NCS-lakkleuren vindt u altijd een tint die bij uw persoonlijke smaak past.

De moderne keuken is voorzien van een bijpassend werkblad van DecorTop. Dit materiaal, uitgevoerd in de natuurgetrouwe kleur Wild Silver, geeft de sfeer van krachtig steen en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Om de keuken helemaal compleet te maken is luxe apparatuur toegepast. Daarmee heeft deze mooie keuken alles in huis om u van alle kookgemakken te voorzien.

Steenlook werkblad in nieuwe moderne keuken van Keller

De keuken is voorzien van een bijpassend werkblad met de natuurgetrouwe sfeer van krachtig steen. Liever een composietstenen werkblad? Dat kan, maar dat is iets duurder.

Het beste van twee werelden

Deze Keller keuken combineert het beste van twee werelden; een greeploze keuken en TIP-ON. De bovenste korven van de korvenkasten zijn namelijk uitgevoerd met een greeplijst, hierdoor kunt u gemakkelijk uw vingers achter het front plaatsen om deze te openen. De onderste korven zijn juist voorzien van TIP-ON techniek. U opent de korven moeiteloos door zacht met uw hand, of bijvoorbeeld met uw knie, tegen het front te duwen. Ideaal als u uw handen vol heeft.

Meer inspiratie? In onze keukengalerij presenteren wij dé keukentrends van 2019 in onze nieuwe keukendesigns.