Witte keukens hebben een universele uitstraling. Door de neutrale kleur zijn ze eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Daarom passen witte keukens goed bij iedere woonstijl. Welke witte keuken past het beste bij u?

Witte keuken voor iedere woonstijl

Wit is nog steeds één van de meest gekozen keukenkleuren. Dat is niet verwonderlijk, want wit zorgt voor een ruimtelijk effect, zelfs in de kleinste keuken. Daarnaast is wit gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Tel daar de grote diversiteit wittinten bij op en het resultaat is een keuken die past binnen ieder interieur en bij elke woonstijl. Door keuzes te maken in het model, de tint en de afwerking, verandert u de stijl van uw witte keuken.

Een hoogglans witte keuken accentueert de strakke lijnen en weerkaatst veel licht en past daarmee perfect in een modern interieur. Liever een keuken volgens de laatste trends? Kies dan voor zijdeglanslak en een houten werkblad. Zo krijgt uw keuken een modern-Scandinavische uitstraling.

Witte keukens passen ook prima in een klassieke woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor statige kaderdeuren en voorzie de keuken van accenten als (donker) hout en luxe grepen. Voeg hier elegante accessoires in donkere kleuren aan toe en uw witte keuken krijgt een klassiek karakter.

moderne witte keuken keller

Past een moderne keukenstijl het beste bij u? Voorzie een witte, greeploze keuken van een natuurlijk houten blad voor een modern-Scandinavische uitstraling.

landelijke witte keuken keller

Toch liever een meer traditionele, landelijke uitstraling? Gegroefde keukenfronten in de kleur roomwit, gecombineerd met rustieke accessoires, geven uw keuken een landelijk karakter.

klassieke witte keuken

Een witte keuken in klassieke stijl creëert u bijvoorbeeld door een grijswit kadermodel te combineren met een donker stenen werkblad en houten accenten. Een uitbundig bloemenbehang geeft de keuken een Bohemian touch.

Uw persoonlijke witte keuken

Een mooie witte keuken is voor iedereen anders. Bij Keller kunt u met verschillende materialen, modellen en afwerkingen uw persoonlijke droomkeuken samenstellen. Benieuwd hoe deze er voor u uitziet? Vraag onze keukenbrochure aan voor meer inspiratie.