Keller Keukens staat niet alleen voor het bereikbaar maken van mooie, persoonlijke keukens, we staan ook voor duurzaamheid. Immers, we willen nog decennia lang kunnen genieten van de natuur en deze mooi en bereikbaar houden voor volgende generaties. Daarom hebben wij bij de betrekking van onze nieuwe fabriek MVO tot één van onze strategische speerpunten benoemd. Hierdoor hebben wij een nieuwe mijlpaal kunnen toevoegen aan onze tijdlijn.

CO2-NEUTRALE KEUKENS

Dankzij onze duurzame activiteiten worden Keller keukens sinds april 2017  CO2-neutraal geproduceerd. Een feit waar we natuurlijk trots op zijn. Zo hebben wij onze CO2-uitstoot gereduceerd door toepassing van o.a. zonnepanelen en de installatie van een biomassa-verbrandingsinstallatie. De fabriek wordt door het grootste deel verlicht door led. En door moderne technieken zoals laser-afkanting, besparen wij nog verder op energie.

De geringe CO2-uitstoot die nog overblijft, compenseren wij door te investeren in duurzame projecten.

MVO Verslag

Naast onze activiteiten op het gebied van milieuvriendelijke keukens, nemen wij actief deel aan maatschappelijk verantwoorde initiatieven of starten deze zelf. Keller Keukens heeft onlangs onderzoek laten doen naar deze MVO-activiteiten. Hier is door een onafhankelijke partij, aan de hand van de GRI-richtlijnen, verslag van gedaan. Wilt u meer weten? Ga dan naar onze speciale-website. Hier zijn alle resultaten uit dit uitgebreide onderzoek te vinden.

Bekijk de MVO website