In Zwolle wordt het voormalige PTT-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg omgebouwd tot luxe appartementencomplex met loftachtige appartementen en maisonnettes genaamd Up-Town. Het project wordt gerealiseerd door Nijhuis bouw in samenwerking met BMN Nijverdal. Samen ontwierpen zij 79 appartementen met luxe keukens die in 3 woonstijlen uitgevoerd kunnen worden.

Project Up-Town in Zwolle

Met het bruisende stadscentrum van Zwolle om de hoek, wordt het voormalig PTT-gebouw omgebouwd tot een luxe appartementencomplex. Het nieuwe Up-Town wordt gerealiseerd door Nijhuis bouw. En in samenwerking met de gerenommeerde interieurontwerper Bas van Tol en De Bruin architecten worden alle 79 appartementen en maisonnettes ontwierpen in een creatieve en industriële uitstraling.

Up-Town wordt van alle luxe voorzien en de keukens zijn daar geen uitzondering op. Het ontwerp van BMN Nijverdal sluit naadloos aan op de look en feel van de woningen. Alle keukens krijgen een eigentijdse uitstraling met luxe materialen en strakke lijnen. Om dit te realiseren koos BMN speciaal voor Keller Keukens, dat met een mooi en bereikbaar assortiment de perfecte partner is voor dit project.

Keukens in 3 woonstijlen

Door de hoge standaard van Up-Town te evenaren, worden de Keller keukens échte eyecatchers in de woningen. Zo wordt elke keuken in de basis voorzien van moderne ETNA-keukenapparatuur, een Greenpanel® werkblad en luxe GROHE kraan. Alle kopers hebben daarnaast de mogelijkheid om hun keuken af te stemmen op hun favoriete basis woonstijl. Zo heeft iedere koper de keuze uit een landelijke-, moderne- of industriële keukenstijl. De keukens onderscheiden zich door verschillende kleuren en accessoires om zo de gekozen stijl te accentueren.

Om de keukens van extra luxe te voorzien hebben de bewoners van Up-Town de mogelijkheid om de keuken uit te breiden met een luxe composietstenen werkblad, de nieuwste Siemens-apparatuur en kan de keukenopstelling voorzien worden van een keukeneiland. Met al deze keuzemogelijkheden is iedere bewoner verzekerd van een persoonlijke keuken.

Duurzame keukens

Naast design, delen Up-Town en Keller Keukens hun visie op het gebied van duurzaamheid. Daarom worden alle keukens standaard CO2-neutraal geproduceerd en worden de basiskeukens voorzien van Greenpanel® werkbladen. Dit type aanrechtblad wordt met minder grondstoffen geproduceerd, is biologisch afbreekbaar en is volledig recyclebaar. De woningen van Up-Town worden daarnaast allemaal voorzien van zonnepanelen, worden volledig geïsoleerd en krijgen duurzame ledverlichting. Hiermee behaalt Up-Town het hoogst haalbare energielabel, A. Zo kunnen kopers niet alleen royaal, maar ook groen wonen in de binnenstad.

Kijk voor meer informatie op : www.uptownzwolle.nl