Boven de felbegeerde winkelruimte aan de PC Hooftstraat, nummer 17, bevinden zich 2 luxe appartementen. Van der Vorm Vastgoed investeerde in het project en vroeg Keller Keukens om twee greeploze designkeukens die passen bij de allure van één van Europa’s chicste winkelstraten.

PC Hooftstraat 17

De PC Hooftstraat werd gebouwd in de 19e eeuw. Het begon als een gewone straat met hier en daar een buurtwinkel, maar in de jaren ’70 verhuisde steeds meer luxe merken van de Kalverstraat naar de PC Hooftstraat. Inmiddels staat de winkelstraat in de top 10 meest luxueuze winkelstraten van Europa. De boven de winkels gelegen appartementen mogen qua uitstraling en sfeer natuurlijk niet achterblijven. Van der Vorm Vastgoed investeerde in PC Hooft 17 en verbouwde naast de ondergelegen winkelruimte, de 2 luxe appartementen erboven tot moderne woonruimten. Een moderne, greeploze Keller keuken mocht daar natuurlijk niet aan ontbreken.

Moderne greeploze keuken recht

Moderne keuken

Om de keukens beter aan te laten sluiten op de stijl van het appartement en de wensen en behoeften van de doelgroep, is afgeweken van het reguliere programma voor projectkeukens. In plaatst daarvan zijn de modellen, greeplijsten en apparatenwand afkomstig uit het luxe programma van Keller Keukens. Het rechte deel van de keuken bevat het spoel- en kookgedeelte. Er is gekozen voor een greeploos model met eikenhout-look, gecombineerd met een rvs greeplijst. Het keukenblok is ingepakt met witte stollen, een witte plint en een wit werkblad om het geheel een ruimtelijk gevoel te geven. Parellel aan de keuken is een greeploze apparatenwand geplaatst in matzwart (ultra mat carbon), een keukentrend die we voorlopig nog zullen terugzien.

Moderne designkeuken pc hooft 17 kastenwand

Kijk voor meer informatie op: pchooft17.nl