MVO Prestatieladder

Klein of groot project

MVO Prestatieladder, niveau 4 

Keller Keukens heeft het certificaat voor de MVO Prestatieladder op niveau 4 behaald. Met onze certificering tonen we aan hoe onderscheidend we zijn binnen onze branche. DKG Groep (waar Keller Keukens onderdeel van is) is namelijk de eerste keukenfabrikant die het certificaat op niveau 4 heeft ontvangen. We danken onze koppositie aan een flink aantal effectieve inspanningen.
 

MVO Prestatieladder logo

Certificaat MVO Prestatieladder Keller Keukens

Effectieve inspanningen, zoals:

  • de hantering van een CO2-neutraal productieproces;
  • de ontwikkeling van een circulair keukenproces (het hoogwaardig recyclen van onze oude keukens);
  • ons branche-overstijgende doel om in 2020 een volledig elektrisch wagenpark te hebben;
  • onze social return on investment (SROI). DKG Groep heeft 30 medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt jaarlijks 40 stageplaatsen voor Beroepsbegeleidende en/of Beroeps Opleidende Leerwegen. Samen is dat circa 5% van het totaal aantal medewerkers;
  • de nieuwe samenstelling van de Raad van Commissarissen. Deze bestaat sinds maart 2018 uit 3 dames en 2 heren;
  • ons besloten online communicatie platform DKG Info, ten behoeve van de interne communicatie;
  • ons besloten e-learning platform DKG Campus, ten behoeve van online trainingen voor alle medewerkers.

Eerder dit jaar behaalden we het certificaat voor de CO2-Prestatieladder (niveau 3). Dit certificaat onderstreept dat wij zeer actief werk maken van CO2-reductie binnen onze organisatie. Daar zijn we trots op en het maakte ons extra ambitieus om op de MVO Prestatieladder nóg een tree hoger te komen! Niveau 4 op de MVO Prestatieladder gaat namelijk tevens over onze rol buiten onze eigen organisatie. Wij willen hét verschil maken op het gebied van duurzaam ondernemen, binnen onze branche maar ook daarbuiten. En onze certificering op niveau 4 bevestigt dat wij daar de juiste stappen voor zetten.

 
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief