Homepagina
EN

Mooi & bereikbaar

Keukeninspiratie

Luxe keukens voor projecten

Naar projectkeukens

Nederlands vakmanschap

Keller maakt al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Met een Keller keuken kiest u voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. U bent verzekerd van een product dat lokaal, met zorg en aandacht voor mens en milieu is geproduceerd. 

Nederlands vakmanschap

Samen bouwen aan een mooie toekomst

Keller staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Deze merkwaarden begeleiden ons bij alle beslissingen die we nemen. Ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO. MVO is één van onze strategische speerpunten, zo bereiken wij balans tussen People, Planet en Prosperity. 

Bos

Ons verhaal begint in 1935

"Dat kan ik zelf ook" denkt Gerard Keller, vertegenwoordiger van parketvloeren bij C. Bruijnzeel & Wonen. Logisch eigenlijk, want als zoon van een Rotterdamse meubelmaker is hij uit het juiste hout gesneden om er ook mee te werken. Zijn oog voor details heeft Gerard niet van een vreemde, want van jongs af aan ziet hij zijn vader de mooiste meubelen maken.

Dat geldt ook voor hard werken, want een meubelmaker is nooit klaar. Het ambachtelijk bezig zijn met hout kent Gerard dus wel, maar als verkoper van parketvloeren leert hij ook alles over de handel in hout. Hij ontdekt dat hij er talent voor heeft.

Vroeger

Wij maken mooie keukens bereikbaar

Ons streven is mooie keukens bereikbaar te maken. Of u nu een keuken wilt laten ontwerpen die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en levensstijl, of op zoek bent naar projectkeukens voor nieuwbouw of renovatie.

Altijd met standaard veel luxe én keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Wij hebben aandacht voor uw wensen, of het nu gaat om ontwerp, budget of service. Ons ervaren team van professionals én onze dealers staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het keuzeproces.