Keller Keukens

CO2-neutrale keukens en andere MVO-activiteiten

MVO als strategisch speerpunt

Keller Keukens staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Dit zijn niet alleen merkwaarden, ze begeleiden ons in alle beslissingen die wij nemen. Ook als het gaat om het milieu. Immers, we willen nog decennia lang kunnen genieten van de natuur en deze mooi houden voor volgende generaties. Om die reden is MVO één van onze strategische speerpunten. Alleen op die manier kunnen wij de juiste balans bereiken tussen People, Planet en Profit.

CO2-neutrale keukens

De eerste resultaten van onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid zijn al merkbaar. Sinds april 2017, worden Keller keukens namelijk CO2-neutraal geproduceerd. Dit is het resultaat van CO2-reductie door middel van onder andere opwekking stroom door zonnepanelen, het omzetten van afval in energie en duurzaam transport. Daarnaast compenseren we de resterende CO2-uitstoot door te investeren in duurzaamheidsprojecten.

MVO-VERSLAG

Keller Keukens heeft ambitieuze MVO-doelstellingen. Om hier invulling aan te geven, is een concrete duurzaamheidsstrategie van belang. Hierin komt duidelijk naar voren waar we als organisatie naartoe willen en wat ons vertrekpunt is. Daarom zijn in 2016 onze MVO-activiteiten onderzocht door een onafhankelijke organisatie. De resultaten hiervan zijn verwerkt in een uitgebreid rapport volgens de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI).

Om inzicht te geven in de resultaten en onze MVO-activiteiten, hebben wij een speciale website gemaakt. Hier vindt u meer informatie over onze inzet voor duurzame keukens, onze mensen en onze omgeving. 

download keller mvo flyer

keller mvo website

Ontvang onze brochure