Homepagina

Save the date!

Dealerdag bouw­materialen

Reserveer 20 juni in uw agenda!

Het is tijd voor eindeloos!

Duurzaamheid, we kunnen er niet meer omheen. Bij Keller nemen we duurzaam ondernemen al een tijdje serieus, op allerlei vlakken van onze bedrijfsvoering. Nu zijn wij klaar voor de volgende stap: De biobased keuken: Enduura. Daar nemen wij u graag in mee. Want alleen samen met de hele keten van fabrikanten, leveranciers, distributeurs en retailers bereiken we écht effect.

Bent u benieuwd naar deze revolutionaire ontwikkeling, én hoe we samen innovatie en duurzaamheid kunnen integreren in elk (keuken)project, lees dan snel verder en meld u aan voor onze Dealerdag Bouwmaterialen op 20 juni a.s. Het wordt een inspirerend programma - we verwachten te starten rond 12u, mét aansluitend een hapje & drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt. Vol=vol. U ontvangt binnenkort het definitieve programma.

 

Wij zijn klaar voor de volgende stap, de biobased keuken

Samen met u willen we bouwen aan een toekomst zonder afval, daarom ontwikkelden we Keller Enduura. Biobased en herbruikbaar.

Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf en de keukenwereld. De bio-based keuken wordt gemaakt zonder primaire grondstoffen, maar met reststromen uit de landbouw en industrie. Tijdens het bouwmaterialen-event bent u één van de eersten die het volledige duurzame keukenprogramma kunt bekijken.

Alle deelnemende vestigingen ontvangen een monsterpresentatie van de Enduura, compleet met bijpassende duurzame grepen en werkbladen, zodat u er direct mee aan de slag kunt in uw showroom of bouwshop.

Keller Enduura

Inspirerende sprekers & thema's

Het is ons gelukt om een inspirerend én leuk progamma voor u samen te stellen. We lichten alvast een tipje van de sluier op over onze sprekers en onderwerpen.

 

 

Beeld programma

Florian Dirkse, over passie, lef, uitdagingen & duurzaamheid

Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving.

Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na 2 jaar rond de wereld zeilen had hij een missie, het opruimen van onze oceanen. Momenteel is Florian bezig om met mensen zijn dromen te delen en waar te maken voor iedereen. Een inspirerend verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen!

Florian Dirkse

Ruim assortiment & bestelgemak voor projecten

Waarom zou een projectkeuken altijd wit moeten zijn? Wij vinden dat het best wat spannender mag! Toch liever wit? Geen probleem!

Bij Keller kunt u terecht voor een aantrekkelijk assortiment projectkeukens uit het Keller Professioneel programma. Behoefte aan meer keuze? Ook geen probleem, ook onze bouwmaterialen- en projectklanten kunnen kiezen uit het complete Keller Luxe programma. Door het brede assortiment maakt u een passend ontwerp voor elk budget.

Gemak zit 'm naast een uitgebreid assortiment ook in oplossingen voor showrooms en monsterpresentaties waarmee we u ondersteunen. Én natuurlijk het bestelportaal, want we begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Hiermee bestelt uw verkoopteam snel en foutloos projectkeukens.

Mooie onderwerpen om eens over te sparren, en dat doen we dan ook graag met u.

 

Hotel Keur

Rose Vanhecke, over duurzaamheid ín de keuken

Rose Vanhecke is duurzaamheidsmanager bij Electrolux Group, waar verantwoorde innovatie al meer dan 100 jaar voorop staat. In haar 10 jaar bij Electrolux Group heeft Rose verschillende functies bekleed in de Europese organisatie, van marketing en productontwikkeling tot categorie management. In haar huidige rol is ze gedreven om consumenten te helpen thuis duurzamere keuzes te maken. Ze legt uit wat de invloed is van onze dagelijkse gewoonten, zoals wassen en koken en toont aan met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak hoe deze een groot verschil kunnen maken.

Geen praatje over moeilijke cijfers en getallen, maar praktische en bruikbare argumenten die u kunt inzetten voor uw klant.

Rose Vanhecke

Nieuwe technologie in de keukenfabriek

Tot slot kunt u een kijkje nemen in de keukenfabriek, waar we bouwen aan de keukenfabriek van de toekomst, en waar AI en robotisering hun intrede reeds hebben gedaan.

Nieuwe assemblagelijn, hoge kastenlijn, carrerabaan, multiflex, AI en een robot die dozen tilt. Het gonst van de vernieuwing en innovatie in onze keukenfabriek. Met eigen ogen zien waar we mee bezig zijn én al mee werken? Het kan op 20 juni. Onze collega's nemen u mee voor een kijkje in de fabriek.

DKG De Keukenfabriek

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan samen met gelijkgestemde professionals uit de bouwmaterialenhandel hoe we innovatie en duurzaamheid kunnen integreren in elk (keuken)project. Dan is ook uw bedrijf klaar voor de volgende stap naar een circulaire economie.

Vergeet niet om u aan te melden, het aantal plaatsen is beperkt.