Keller KeuzeAssistent

Alles geregeld, in één klantafspraak

Online huurderskeuze voor ieder project

Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, het samenstellen van een keuken is niet langer een complex en tijdrovend proces. Met onze online tool werkt u eenvoudig samen met verschillende partijen, meerdere woningtypes en individuele wensen en behoeften van bewoners. De Keller KeuzeAssistent maakt dit gemakkelijker en overzichtelijker dan ooit te voren.

Met de Keller KeuzeAssistent ontwerpt, configureert en berekent u eenvoudig uw Keller keuken, per project en woning. Deze unieke web-based applicatie is eenvoudig te bereiken via iedere webbrowser. Zo hebben alle betrokken partijen toegang en wordt er met één centraal systeem gewerkt waar alle benodigde informatie in wordt verzameld.

Van start tot afroep in 5 stappen


Stap 1

Onder begeleiding van onze keukenspecialist ontwerpt u de basiskeuken, of meerdere wanneer u bijvoorbeeld verschillende woningtypes heeft.

Stap 2

U kunt nu beginnen met het inventariseren van de huurderskeuzes. Kies de standaardopstelling die bij de specifieke woning hoort en begeleid de bewoner door de verschillende keuzemogelijkheden.

Stap 3

Indien gewenst kunt u met de bewoner ook kasttypes aanpassen of extra kasten en eventuele apparatuur bestellen. De meerprijs is direct zichtbaar in het scherm.

Stap 4

Alle gekozen opties worden doorberekend in de technische aspecten zoals plint- en bladlengtes. Na een controle met de bewoner kunt u ter plekke de keukenorder bevestigen.

Stap 5

Wanneer u de gewenste leverweek weet kunt u de keukenorder in één klik bestellen.

OPTIONEEL: Bewonersmodule


Wanneer er sprake is van alleen een basiskeuken, maakt de KeuzeAssistent het keuzeproces nog gemakkelijker. Met behulp van de bewonersmodule, kan de huurder zelf de kleur- en greepkeuze digitaal vastleggen. Gemakkelijk en veilig online vanuit huis, terwijl u het overzicht bewaakt.

Hoe het werkt:

Stap 1

Onder begeleiding van onze Keller keukenspecialist stelt u de basiskeuken per woning samen.

Stap 2

Wanneer deze klaarstaat, verstuurt u vanuit de portal een melding naar de bewoner dat de kleur- en greepkeuzes kunnen worden doorgegeven.

Stap 3

De bewoner geeft de keuzes aan en ziet direct het resultaat in de 3D impressie van de keuken. Wanneer de juiste keuzes zijn geselecteert, bevestigt de bewoner de keuzes.

Stap 4

U krijgt een melding van de bevestiging en kan deze nog controleren alvorens u de keuken bestelt.

Keller Onine Huurderskeuze projecten woningbouw

Web-based

Overal toegankelijk zonder software-installatie.

Gebruiksvriendelijk

Geen uitgebreide keukenkennis benodigd.

Snel

Binnen 15 minuten een keukenontwerp.

Minder kans op fouten

Uitsluitend technisch mogelijke opties worden weergegeven.

Korte doorlooptijd

Het ontwerp kan met één klik worden besteld.

Altijd up-to-date

Modellen, kleuren en opties worden centraal, live beheerd.

Overzichtelijk

Alle betrokken partijen werken aan één centraal bestand.

Milieuvriendelijk

Papieren keuzenformulieren zijn verleden tijd.

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief