USP's

Ontdek de unieke eigenschappen van Keller

Keller projectkeukens hebben standaard veel luxe en onderscheidende eigenschappen. Zo is onze Raster 130 maatvoering uniek in projectmarkt. Andere luxe eigenschappen zijn het verdekte ophangsysteem voor bovenkasten, het gesloten bovendek bij onderkasten en de luxe laden en korven met standaard soft-close. Keller projectkeukens: mooi van buiten & van binnen.

Raster 130 keukens

Raster 130

Uniek in de projectmarkt is de Keller Raster 130 maatvoering. Hierbij zijn de verticale maten opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. Dit resulteert in voordelen op economisch, ergonomisch en esthetisch gebied. Zo bieden de kasten meer bergruimte, wordt de werkhoogte geoptimaliseerd en ontstaat er een mooier lijnenspel.
Meer over Raster 130 keukens

Mooi van binnen

Gesloten bovendek

Onderkasten met gesloten bovendek
Onze onderkasten worden standaard voorzien van gesloten bovendek voor extra stevigheid en dat voorkomt dat er bestek klem kan komen te zitten bij ladekasten.

Aluminium bodemplaat

Aluminium bodem spoelbakkast
Alle spoelbakkasten worden geleverd met aluminium bodemplaat. Deze plaat met wafelstructuur, zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht en vuil voor een langere levensduur van de keuken.

Luxe verdekt ophangsysteem

verdekt ophangsysteem bovenkasten
Ons unieke verdekt ophangsysteem resulteert in een mooier en ruimer kastinterieur.

Mooi van buiten

Frontdikte 19 mm

keukenfront 19mm
Al onze melamine keukenfronten worden gemaakt van 19 mm dik MLF. Met een dichtheid van 660 kg/m3, is dit vrijwel identiek aan MDF (720 kg/m3). Als bijkomend voordeel is MLF volledig recyclebaar.

4/4 voegenbeeld

4-4 voegenbeeld
Zowel de horizontale als de verticale afstand tussen fronten is slechts 4 mm. Dit geeft de keuken een strakker, mooier uiterlijk.

Ventilatie- en leidingruimte

ventilatie leidingruimte boven onderkasten
Door de standaard ruimte achter onder- en bovenkasten, is er voldoende ventilatie om vocht tegen te gaan en kunnen leidingen netjes en gemakkelijk worden weggewerkt.

Laserafkanting

keukenfronten met laserafkanting
Al onze melamine keukenfronten zijn laser-afgekant. Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.

Verdekte ontluchting

verdekte ontluchting apparatenkast
Geen ontsierende ventilatieroosters in de pinten van apparatenkasten, door toepassing van een dubbele melamine of kunststofbodem in de kast.

Onder- en bovenzijden in kleur

onderkant bovenkant bovenkasten in kleur
De buitenzijde van onze bovenkasten kan indien gewenst in kleur geleverd worden. Dus niet alleen zichtzijde, maar ook de onder- en bovenzijde.

Duurzaamheid

FSC®-gecertificeerde werkbladen

Greenpanel werkbladen
Onze lichtgewicht Greenpanel®-werkbladen worden gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar en de productie vergt minder CO2-uitstoot.

Duurzame productie

Duurzame productie
Keller Keukens heeft MVO opgenomen als strategisch speerpunt. Dit heeft o.a. geleid tot een CO2-neutrale productie.

FSC®-keukens (C103968)

FSC Houten keukens
Indien gewenst kunt u bij Keller volledig FSC®-gecertificeerde keukens bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw keuken wordt gemaakt van toekomstbestendig hout.

Toekomstbestendig

Modulaire systeem

Modulaire opbouw projectkeukens
Onze keukens zijn modulair opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat kasten eenvoudig kunnen worden gewisseld, of een vaatwasser kan worden ingebouwd nadat de keuken is geplaatst.

Maatvoering project=luxe

maatvoering project zelfde luxe keukens
Onze Raster 130 maatvoering is standaard, zowel voor projectkeukens als voor luxe. Daarom kunnen bewoners gemakkelijk uitbreidingen kopen via onze dealernetwerk.

10 jaar garantie

Keller garantie projectkeukens
Een Keller keuken is niet alleen mooi, maar ook gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Daarom kunt u rekenen op 10 jaar garantie op onze projectkeukens.

Onze diensten

Landelijk dealernetwerk

landelijk dealernetwerk keller
Het is niet ondenkbaar dat u de begeleiding van uw bewoners wilt uitbesteden aan een specialist. Met een landelijk netwerk van keukenspeciaalzaken biedt Keller u deze mogelijkheid.

Snelle levertijd

snelle levertijd keukens 10 dagen
Onze melamine keukenmodellen hebben een standaard levertijd van slechts 10 werkdagen. De keuken is dus geen belemmering voor uw deadline.

Marketingondersteuning

marketingondersteuning keller projectkeukens
Heeft u een project met diverse keuzemogelijkheden of optiepakketten? Met onze marketingondersteuning krijgt u de beschikking over mooie brochures en keuzeformulieren om het keuzeproces te vergemakkelijken.
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief