Homepagina
EN

Mooi & bereikbaar

Keukeninspiratie

Luxe keukens voor projecten

Naar projectkeukens
Kijk verder

Nederlands vakmanschap

Keller maakt al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Met een Keller keuken kiest u voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. U bent verzekerd van een product dat lokaal, met zorg en aandacht voor mens en milieu is geproduceerd. 

Lees meer over onze fabriek
Nederlands vakmanschap

Samen bouwen aan een mooie toekomst

Keller staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Deze merkwaarden begeleiden ons bij alle beslissingen die we nemen. Ook als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO. MVO is één van onze strategische speerpunten, zo bereiken wij balans tussen People, Planet en Prosperity. 

Meer over ons MVO-beleid
Bos

Ons verhaal begint in 1935

"Dat kan ik zelf ook" denkt Gerard Keller, vertegenwoordiger van parketvloeren bij C. Bruijnzeel & Wonen. Logisch eigenlijk, want als zoon van een Rotterdamse meubelmaker is hij uit het juiste hout gesneden om er ook mee te werken. Zijn oog voor details heeft Gerard niet van een vreemde, want van jongs af aan ziet hij zijn vader de mooiste meubelen maken.

Dat geldt ook voor hard werken, want een meubelmaker is nooit klaar. Het ambachtelijk bezig zijn met hout kent Gerard dus wel, maar als verkoper van parketvloeren leert hij ook alles over de handel in hout. Hij ontdekt dat hij er talent voor heeft.

Lees ons verhaal
Vroeger

De persoonlijke keuken

Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Van één uniek en persoonlijk ontwerp tot 1.000 projectkeukens voor nieuwbouw of renovatie. 

Altijd met standaard veel luxe én keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen, of het nu gaat om ontwerp, budget of service.

De persoonlijke keuken
De persoonlijke keuken
Luxe projectkeukens