Homepagina

Werken bij Keller Keukens

Bekijk onze vacatures

Excellente dienstverlening is ons streven

Keller Keukens staat voor de persoonlijke keuken. Dat betekent meer dan het leveren van een op maat en smaak gemaakte, mooie keuken. Het staat ook voor de persoonlijke manier waarop wij samenwerken.  Niet alleen met onze klanten, maar ook met onze leveranciers en met onze collega’s. Excellente dienstverlening, dat is ons streven. 

Werken bij Keller, onderdeel van DKG groep, betekent werken in teamverband binnen een dynamische omgeving. Er is volop ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Er wordt uitgebreid gelegenheid gegeven om capaciteiten verder te ontwikkelen. Keller biedt een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature: Commercieel Manager B2B

Om het merk Keller Keukens in de projectmarkt nóg sterker te maken, is besloten om ons B2B accountteam aan te laten sturen door een Commercieel Manager die zich exclusief richt op de verkoop van Keller keukens aan onder meer institutionele beleggers en woningcorporaties.

Werken bij

Werken in onze keukenfabriek

DKG Groep is altijd op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons voor de beste kwaliteit willen gaan. Dagelijks produceren wij zo’n vijfhonderd keukens. Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000 m2 tot een van de grootste van Europa.

Ook leuk om te weten: wij produceren zo’n 7.700.000.000 verschillende kasten en 56.000 verschillende halffabricaten. Onze assemblagelijn is geavanceerd en state-of-the art én wij maken uitsluitend gebruik van watergedragen lak.

Maak hieronder kennis met de wereld van DKG, ons productieproces én onze vacatures.

Fabriek

100% made in Holland

Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Dat niet alleen. Om onze klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en eersteklas materialen. Een mooie keuken moet immers jaren meegaan.