Homepagina

Bewonerskeuzes persoonlijk begeleid door een specialist

Keller staat voor de persoonlijke keuken. Ook in de projectmarkt. Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, we maken voor iedereen mooie keukens bereikbaar.

Dat doen we door keuzes te bieden in modellen, kleuren, afwerkingen keukenapparatuur en accessoires. En met behulp van uw persoonlijke Keller keuzebegeleider, wordt de inventarisatie van deze bewonerskeuzes u uit handen genomen
en volledig voor u verzorgd.

Gespecialiseerd keuzeteam

Met ons Keuzeteam, gespecialiseerd in keuzebegeleiding, kan Keller het volledige keuzetraject voor u uit handen nemen. Vanaf de eerste bewonersafspraak tot aan de oplevering van de keuken, u wordt volledig ontzorgd.

Onder begeleiding van één vast contactpersoon worden met behulp van een keuzeformulier op maat, alle verschillende bewonerskeuzes geïnventariseerd. Bij de mensen thuis, of op een door u aangestelde locatie. Aan u de keuze.

Wij registreren en verwerken direct alle keuzes en uitbreidingen in ons systeem. Eventuele meerprijsopties verrekenen wij direct met de bewoner, dus geen bijkomende financiële gevolgen voor u.

Keller Keuzeteam