Homepagina

Mooi van binnen & van buiten

Keller projectkeukens hebben standaard veel luxe en onderscheidende eigenschappen. Zo is onze Raster 130 maatvoering uniek in projectmarkt. Andere luxe eigenschappen zijn het verdekte ophangsysteem voor bovenkasten, het gesloten bovendek bij onderkasten en de luxe laden en korven met standaard soft-close. Keller projectkeukens: mooi van binnen & van buiten.

Raster 130

Uniek in de projectmarkt is de Keller Raster 130 maatvoering. Hierbij zijn de verticale maten opgebouwd uit veelvouden van 130 mm.

Dit resulteert in voordelen op economisch, ergonomisch en esthetisch gebied. Zo bieden de kasten meer bergruimte, wordt de werkhoogte geoptimaliseerd en ontstaat er een mooier lijnenspel.

Raster 130 Keller projectkeuken

Mooi van binnen...

Onze onderkasten worden standaard voorzien van gesloten bovendek voor extra stevigheid en dat voorkomt dat er bestek klem kan komen te zitten bij ladekasten.

Alle spoelbakkasten worden geleverd met aluminium bodemplaat. Deze plaat met wafelstructuur, zorgt voor een optimale bescherming tegen vocht en vuil voor een langere levensduur van de keuken.

Ons unieke verdekt ophangsysteem resulteert in een mooier en ruimer kastinterieur.

...en van buiten

Al onze melamine keukenfronten worden gemaakt van 19 mm dik MLF. Met een dichtheid van 660 kg/m3, is dit vrijwel identiek aan MDF (720 kg/m3). Als bijkomend voordeel is MLF volledig recyclebaar. Zowel de horizontale als de verticale afstand tussen fronten is slechts 4 mm. Dit geeft de keuken een strakker, mooier uiterlijk. Daarnaast zijn al onze melamine keukenfronten laser-afgekant. Dit zorgt voor een lucht- en vochtdichte verbinding voor een optimale levensduur en, door het ontbreken van een lijmnaad, een mooier eindproduct.

Door de standaard ruimte achter onder- en bovenkasten, is er voldoende ventilatie om vocht tegen te gaan en kunnen leidingen netjes en gemakkelijk worden weggewerkt. Geen ontsierende ventilatieroosters meer in de pinten van apparatenkasten, door toepassing van een dubbele melamine of kunststofbodem in de kast. De buitenzijde van onze bovenkasten kan indien gewenst in kleur geleverd worden. Dus niet alleen zichtzijde, maar ook de onder- en bovenzijde.

Duurzaamheid

FSC®-gecertificeerde werkbladen en keukens (C103968)

Onze lichtgewicht Greenpanel®-werkbladen worden gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar en de productie vergt minder CO2-uitstoot. Indien gewenst kunt u bij Keller volledig FSC®-gecertificeerde keukens bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw keuken wordt gemaakt van toekomstbestendig hout.

Duurzame productie

Keller Keukens heeft MVO opgenomen als strategisch speerpunt. Dit heeft o.a. geleid tot een CO2-neutrale productie.

Duurzaamheid MVO

Op de toekomst voorbereid

Modulair systeem

Onze keukens zijn modulair opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat kasten eenvoudig kunnen worden gewisseld, of een vaatwasser kan worden ingebouwd nadat de keuken is geplaatst.

Maatvoering project=luxe

Onze Raster 130 maatvoering is standaard, zowel voor projectkeukens als voor luxe. Daarom kunnen bewoners gemakkelijk uitbreidingen kopen via onze dealernetwerk.

10 jaar garantie

Een Keller keuken is niet alleen mooi, maar ook gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Daarom kunt u rekenen op 10 jaar garantie op onze projectkeukens.

Toekomstbestendig