Homepagina

Luxe bijkeukens

Het kastenprogramma van Keller maakt het mogelijk om ook een bijkeuken, berg- of wasruimte ook op een mooie manier in te richten. Met de nieuwe serie hoge, onder- en bovenkasten plus kastinrichting kan een persoonlijke bijkeuken op maat worden gecreëerd, waarbij gebruiksgemak en design hand in hand gaan. Verkrijgbaar in alle melaminedecoren én met binnenzijde in kleur (wit, mist of grafiet).

Persoonlijke bijkeuken op maat

Keller bijkeukenkasten

Gebruiksgemak, kwaliteit én design

De onderkast voor wasmachine en wasdroger is voorzien van een metalen draagconstructie voor het veilig plaatsen van apparatuur. U kunt kiezen voor een optie met of zonder draagplateau voor een wasmand. De extra diepe hoge kast is voorzien van een ophangsysteem met haken, voor het opbergen van een stofzuiger en diverse schoonmaakmaterialen.

TÜV GS-keurmerk op volledige bijkeukenassortiment

Het GS-keurmerk (Geprüfte Sicherheit, wat ‘gekeurde veiligheid’ betekent) is een Duits keurmerk dat wordt toegekend aan meubelen die voldoen aan bepaalde veiligheidsnormen. Ons assortiment bijkeukenmeubelen is hiervoor door het gerenommeerde test- en certificeringscentrum TÜV Rheinland in Duitsland getest op verschillende aspecten, zoals stabiliteit, duurzaamheid en mechanische veiligheid.

Het GS-keurmerk wordt in heel Europa erkend als een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het is belangrijk om op te merken dat het GS-keurmerk niet verplicht is, het wordt toegekend aan producten die vrijwillig door de fabrikant worden getest en voldoen aan de specifieke veiligheidsnormen.

 

Keller bijkeuken detail
Luxe Keller bijkeuken

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze bijkeuken in het echt bekijken?