Homepagina

Werken bij Keller Keukens

Bekijk onze vacatures

Excellente dienstverlening is ons streven

Keller Keukens staat voor de persoonlijke keuken. Dat betekent meer dan het leveren van een op maat en smaak gemaakte, mooie keuken. Het staat ook voor de persoonlijke manier waarop wij samenwerken. Niet alleen met onze klanten, maar ook met onze leveranciers en met onze collega’s. Excellente dienstverlening, dat is ons streven. 

Werken bij Keller, onderdeel van DKG groep, betekent werken in teamverband binnen een dynamische omgeving. Er is volop ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Er wordt uitgebreid gelegenheid gegeven om capaciteiten verder te ontwikkelen. Keller biedt een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk onze vacatures:

Commercieel Medewerker Klantenservice

Samen met je collega’s in de binnen- en buitendienst werk je actief mee aan het verlenen van excellente diensten aan onze dealers. Je bent een belangrijke speler in het onderhouden van de contacten met onze keukenspecialisten. Passie voor mooie keukens zit in je bloed. Je vindt voldoening in het delen van kennis en bent de technische steun en toeverlaat van onze klanten. Je helpt ze met vraagstukken over bestellingen, leveringen, levertijden en service. Daarnaast ben je samen met de accountmanager commercieel verantwoordelijk voor de correcte planning en verwerking van de orders.

Werken bij

Commercieel Manager B2B

Om het merk Keller Keukens binnen de projectmarkt nóg sterker te maken, is besloten om het B2B-accountteam aan te laten sturen door een eigen Commercieel Manager. Deze Commercieel Manager B2B Keller gaat zich exclusief bezighouden met de verkoop van Keller keukens aan onder meer woningbouwcorporaties en institutionele beleggers.

Met een team van vijf gedreven accountmanagers en een tweetal projectleiders, zal de Commercieel Manager de unieke eigenschappen van een Keller keuken op gebied van design, service en diensten omzetten in het verstevigen van het resultaat van de B2B. Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar en dat mag gezien, gevoeld en beleefd worden in de zakelijke markt.

Commercieel Manager B2B

Werken in onze keukenfabriek

DKG Groep is altijd op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons voor de beste kwaliteit willen gaan. Dagelijks produceren wij zo’n vijfhonderd keukens. Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000 m2 tot een van de grootste van Europa.

Ook leuk om te weten: wij produceren zo’n 7.700.000.000 verschillende kasten en 56.000 verschillende halffabricaten. Onze assemblagelijn is geavanceerd en state-of-the art én wij maken uitsluitend gebruik van watergedragen lak.

Maak hieronder kennis met de wereld van DKG, ons productieproces én onze vacatures.

Fabriek

100% made in Holland

Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Dat niet alleen. Om onze klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en eersteklas materialen. Een mooie keuken moet immers jaren meegaan.