Homepagina

In 4 stappen naar een keuken die echt bij u past

De persoonlijke keuken

Wat is nu eigenlijk een persoonlijke keuken?

Mooi is persoonlijk. Wat u mooi vindt is een optelsom van verschillende elementen. Zo heeft de voorkeur voor een woonstijl en trends die u aanspreken invloed op het uiterlijk van de keuken. U wilt natuurlijk uw eigen personal touch aan het ontwerp geven. En dit alles moet natuurlijk passen binnen uw budget.

We lopen samen met u door vier stappen waarin u nadenkt over verschillende stijlen. Hieruit komt een mix met daarin voorkeuren voor uw persoonlijke keuken. Deze mix leidt tot een uniek ontwerp en vormt de basis van uw persoonlijke keuken.

In 4 stappen naar uw persoonlijke keuken:

Stap 2: Trends

Welke trends spreken u aan?

Trends beïnvloeden wat we op dit moment leuk vinden. Ze geven een eigentijds accent aan ons interieur. Sommige trends duren kort, andere worden klassiekers. Een keuken kiest u voor jaren, dus houd dit in gedachten bij het toepassen van trends. Onze ontwerpers volgen de ontwikkeling van trends op de voet. De keuze van kleuren en materialen is dan ook altijd afgestemd op de laatste trends. In onze blogs leest u meer over ons trendrapport, en uiteraard de laatste interieur- en keukentrends.

Tip: Volgt u graag de laatste trends? Kies dan voor een keuken in neutrale of tijdloze kleuren, en voer trends door in de kleur van wanden, accessoires en kleine meubelen. Zo blijft u up-to-date zonder hoge kosten te maken en gaat uw keuken nooit vervelen.

 

Trends

Stap 3: Personal Touch

Laat uw smaak en stijl zien!

Persoonlijke factoren zijn belangrijk bij het maken van uw keuzes, Bent u een thuiskok of geeft u de voorkeur aan 'thuisbezorgd'? Dit speelt een rol bij de keuze van apparatuur en opbergruimte. Houdt u van kunst, natuur of reizen, laat deze sfeer dan terugkomen in uw (interieur)ontwerp! 

Tip: Heeft u kleine kinderen of een huisdier, kies dan voor materialen die tegen een stootje kunnen! 

 

Keuken

Stap 4: Budget

We maken uw persoonlijke keuken bereikbaar

Het moet ook financieel mogelijk zijn om uw persoonlijke keuken te realiseren. Daar hebben we bij Keller heel veel mogelijkheden voor. Wij bieden een breed programma met veel verschillende opties in materialen, details en afwerking, zodat uw budget nooit een belemmering is.

TipIn onze inspiratiebrochure vindt u een handige prijswijzer, waarmee we u een indicatie geven van de prijs van de keuken zoals die is afgebeeld. Ook geven we opties om de keukens luxer of prijsvriendelijker uit te voeren. 

Budget

Meer inspiratie nodig?

Inspiratie is een belangrijke stap naar uw persoonlijke keuken, en misschien wel de leukste! In onze brochure bieden wij u keukeninspiratie in vier woonstijlen, volgens de laatste trends. Bij elke keuken vindt u de gebruikte materialen en kleuren, én laten we alternatieven zien voor een andere smaak of prijskaartje.