Keukens

Keller maakt mooie keukens bereikbaar

U wilt graag een mooie nieuwe keuken…

…maar wat u mooi vindt is heel persoonlijk en voor iedereen weer anders. Het is een optelsom van verschillende elementen, zoals uw basis woonstijl, uw favoriete trends, uw persoonlijke (gezins)situatie en natuurlijk budget. Het assortiment van Keller Keukens is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren, zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.
 

Aan de basis staat de woonstijl waar u van houdt. Bij Keller onderscheiden we voor het gemak 4 basisstijlen: modern, klassiek, landelijk en industrieel. Klik op één van de stijlen hieronder om de verschillende keukens te bekijken.

keller dealerkaart keukenspeciaalzaken

De Keller keukenspecialist

Uw persoonlijke keuken samenstellen kunt u het beste doen met de hulp van een expert. Daarom verkopen we Keller keukens uitsluitend via keukenspeciaalzaken. De keukenadviseurs bij onze dealers zijn altijd op de hoogte van de nieuwe keukentrends, -modellen en -technologiën. Zij helpen u graag met het samenstellen van uw persoonlijke keuken.

Vind een Keller keukenspecialist

Uw persoonlijke keuken

Uw persoonlijk keuken woonstijlen

Wat is nu eigenlijk een persoonlijke keuken? Wat u mooi vindt is een optelsom van verschillende elementen. Uw basis woonstijl, uw favoriete trends, personal touch en uw budget. Hoe zien deze elementen er voor u uit? De mix is voor iedereen weer anders. En dat maakt elke keuken een persoonlijke keuken.

Lees meer over de persoonlijke keuken →

Keukenkenmerken

Keukenkenmerken - Greeploze keuken

Keller Keukens zijn mooi van buiten… en van binnen. Door unieke kenmerken als de raster 130 maatvoering, greeplijsten in kleur en verdekte ontluchting herkent u direct een Keller keuken. Daarnaast worden Keller keukens standaard voorzien van veel luxe, zoals scharnieren met demping en korven met glazen zijwanden en Blumotion.

Lees meer over keukenkenmerken →

Keuken prijswijzer

Keuken prijswijzer wat kost een keuken

De keuken prijswijzer van Keller laat u zien hoe de prijs van een keuken verandert als u gaat spelen met materialen, afwerkingen, keukenapparatuur en accessoires. Het moet immers ook financieel mogelijk zijn om uw persoonlijke keuken te realiseren. Daar hebben we bij Keller heel veel mogelijkheden voor. Zo hoeft budget nooit een belemmering te zijn.

Bekijk de keuken prijswijzer →

Keukenmaterialen

Keukenmaterialen verschillen fronten

Bij Keller Keukens hebben we alle keukenmaterialen en -afwerkingen voor het samenstellen van uw persoonlijke keuken. Zo kunt u de keuken niet alleen aanpassen aan uw favoriete woonstijl, maar ook aan uw persoonlijke leefsituatie en budget. Heeft u bijvoorbeeld (kleine) kinderen? Dan is melamine een betere keuze dan een gelakt model.

Lees meer over verschillende keukenmaterialen →

Keukenwerkbladen

keukenmaterialen Keukenwerkbladen

Op het gebied van keukenwerkbladen zijn veel verschillende soorten in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Heeft u een bepaalde keukenstijl in uw hoofd? Dan zijn er altijd meerdere werkbladmaterialen en -dessins die daarbij passen. Zo kunt u ook uw werkblad perfect afstemmen op uw persoonlijke keuken.

Lees meer over keukenwerkbladen →

Keukenkranen en spoelbakken

keukenkranen keuken-spoelbakken

Keukenkranen en spoelbakken zijn uitermate geschikt om uw keuken een unieke look en feel te geven. De keuzemogelijkheden in deze keukenaccessoires zijn tegenwoordig enorm. Zo is het toepassen van kranen en spoelbakken in kleuren als koper, goud of donker metaal, één van de laatste trends. Hiermee maakt u uw keuken nog persoonlijker.

Bekijk ons Kranen & Spoelbakken Pinterestbord →

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief