Homepagina

Laden en korven

Bij Keller Keukens gaan we verder dan standaard. Onze lades en korven zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook een lust voor het oog.

Antaro-ladesysteem met Soft-Close Demping

  • Standaard bij elke Keller-keuken: het Antaro-ladesysteem.
  • Geniet van soepel sluitende lades dankzij de soft-close demping.
  • De korven zijn voorzien van een antislipmat en glazen zijdes voor een elegante uitstraling.

Kleuraanpassing aan uw kastinterieur

Wij denken aan elk detail. De kleur van het ladesysteem wordt aangepast aan de binnenzijde van uw kasten, lichtgrijs bij witte en mistkleurige kastinterieur en antraciet bij grafietkleurige kastinterieurs.

Merivo-ladesysteem: luxe en design

Wilt u nog meer luxe en design? Kies dan voor ons Merivo-ladesysteem met optimale loopeigenschappen en stabiliteit. De keukenlades hebben een uniek ontwerp met doorlopende, metalen zijwanden voor een moderne, strakke uitstraling.

Creëer uw perfecte lade- en korfindeling met onze houten bestekindelingen en voeg lade-verlichting toe voor de ultieme finishing touch.

 

Laden en korven

Greeploos: horizontaal en verticaal

Uitstraling valt of staat vaak met oog voor detail. Daarom zijn greeploze keukens van Keller ook echt in álle opzichten greeploos.

Dus niet alleen horizontaal, maar ook verticaal, zodat het effect van minimalistisch design op geen enkele manier wordt verstoord. Het resultaat is strak, puur en volmaakt eigentijds.

Greeploos

Binnenkant in kleur

Naast wit, kunt u bij elk Keller model de binnenkant van de keukenkast volledig laten uitvoeren in de kleuren mist of grafiet.

Om te zorgen voor een perfecte kleurmatch kunnen lade, korven en kastinterieurs worden uitgevoerd in lichtgrijs of antraciet en worden legplanken en afdekdopjes uitgevoerd in de gekozen kleur.

binnenkant in kleur

Strak design én extra kastinhoud

Eén van de laatste keukentrends is een lage plint voor een mooi, strak design. Met onze XXL-onderkasten kunt een lagere plint toepassen zonder de werkhoogte te wijzigen. Hoe werkt het?

Keller keukens worden geproduceerd volgens de Raster 130 maatvoering waarbij de horizontale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. De XXL-kast is een halve rastermaat hoger dan het reguliere programma:
780 mm + 65 mm = 845 mm. Met een plinthoogte van 70 mm blijft de werkhoogte gelijk.


Extra voordeel: het levert ook nog eens meer bergruimte en een geoptimaliseerde werkhoogte op!

Raster 130

2.050 NCS-lakkleuren

Alle lakbare Keller modellen zijn verkrijgbaar in maar liefst 2.050 verschillende NCS-lakkleuren.

Het is mogelijk om uw hele keuken, of slechts een detail in een van deze kleuren uit te laten voeren. De 2.050 NCS-kleuren zijn verkrijgbaar in structuur- en zijdeglanslak. We werken uitsluitend met watergedragen lakken, hierdoor is er geen schadelijke uitstoot van oplosmiddelen.

NCS

Meer weten, of het zelf ervaren?

Bezoek een showroom om zelf te ontdekken hoe uw persoonlijke keuken eruit kan zien.