Homepagina

Samen met ons mooie keukens realiseren?

Bent u een startende of ervaren keukenspecialist met échte passie voor de klant en gevoel voor service & stijl? Maak dan kennis met onze mensen en onze keukens. Misschien maken wij dan binnenkort samen de mooiste keukenontwerpen die passen bij uw klanten.

"Keller Keukens voelt zich thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname van de keuken."

 

Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Lees dan verder en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

DKG Inspiration Centre

Maak een afspraak voor een bezoek aan ons DKG Inspiration Centre

Waarom kiezen voor Keller Keukens?

 

 

De kernwaarde 'persoonlijk' is onlosmakelijk aan Keller Keukens verbonden. Niet alleen in ons concept ‘De persoonlijke keuken’ maar ook in onze manier van zakendoen. Of het nu gaat om invulling van uw showroom, het begeleiden van uw bestellingen, ondersteuning bij uw marketing- en communicatie-activiteiten, succesvolle samenwerking in projecten, of training van uw medewerkers. Voor al deze zaken bieden wij een breed scala aan concepten en oplossingen die ingezet worden om van de samenwerking met onze dealers een succes te maken. Altijd kunt u rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning. Dus aarzel niet om contact op te nemen en ervaar het zelf.

We zijn gedreven mensen met een open karakter en creatief in onze manier van doen”

~ Rob van Steen

Directeur Dealers

Rob van Steen

Persoonlijke samenwerking

Al sinds 1973 werkt Keller Keukens samen met de beste keukenspeciaalzaken. In de loop der jaren hebben we een groot dealernetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Zulke langdurige relaties ontstaan natuurlijk niet zomaar. Wat wij bieden:

  • Een sterk merk, exclusief voor de keukenspeciaalzaak;
  • Sterke focus op duurzaamheid;
  • Uitgebreid programma met onderscheidende kleuren;
  • Rayonbescherming;
  • Leadgeneratie en marketingondersteuning;
  • Ondersteuning door een binnendienst in uw eigen taal (NL, EN, FR);
  • Samenwerking in de projectmarkt;
  • Training van uw team in de Keller Academy.

Samen met de erkende Keller keukenspecialisten en projectpartners maken we mooie keukens bereikbaar.

Keller dealer

Het Keller showroom­concept

Geen succesvolle marketingcommunicatie zonder een sterk showroomconcept. Ons designteam helpt u graag met een optimale presentatie van de Keller keukens in uw winkel. Ons unieke Keller Showroom Keukeninspiratieboek bevat talloze, smaakvolle ideeën, voorzien van een moodboard, voor een optimale sfeerpresentatie in uw showroom. 

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een royale bemonstering en, indien gewenst, de fraaie Keller monster/moodboard wand. Tenslotte maken we ook inspirerend POS materiaal. Zo herkent de consument, als die uw showroom bezoekt, meteen de Keller stijl zoals ze die hebben gezien op de website, in de brochure en in social media.

Keller showroomconcept

Onze organisatie

Keller Keukens is al ruim 85 jaar een bekend keukenmerk, zowel in de projectmarkt als in de retail. Wij ontwerpen, met de grootste zorg, voor iedereen een mooie, persoonlijke keuken. En met dezelfde zorg produceren we deze keuken. Gewoon hier in Nederland, want onze keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom.

CO2-neutraal geproduceerd

Keller staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Dit zijn niet alleen merkwaarden, ze begeleiden ons in alle beslissingen die wij nemen. Ook als het gaat om het milieu. Immers, we willen nog decennia lang kunnen genieten van de natuur en deze mooi houden voor volgende generaties. Om die reden is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen één van onze strategische speerpunten. Zo worden onze keukens al sinds 2017 CO2-neutraal geproduceerd.