Homepagina

Welkom bij Keller Keukens

 

 

De kernwaarde 'persoonlijk' is onlosmakelijk aan Keller Keukens verbonden. Niet alleen in ons concept ‘De persoonlijke keuken’ maar ook in onze manier van zakendoen. Of het nu gaat om invulling van uw showroom, het begeleiden van uw bestellingen, ondersteuning bij uw marketing- en communicatie-activiteiten, succesvolle samenwerking in projecten, of training van uw medewerkers. Voor al deze zaken bieden wij een breed scala aan concepten en oplossingen die ingezet worden om van de samenwerking met onze dealers een succes te maken. Altijd kunt u rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning. Dus aarzel niet om contact op te nemen en ervaar het zelf.

“WE ZIJN GEDREVEN MENSEN MET EEN OPEN KARAKTER EN CREATIEF IN ONZE MANIER VAN DOEN”

~ Rob van Steen

Directeur Dealers

Rob van Steen

Kennismaken bij een kop koffie?

Keller Keukens voelt zich alleen thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname van de keuken.

Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Wij vertellen u graag meer over bij een kop koffie (of thee). Neem contact op voor een afspraak, wij nemen iets lekkers mee!

Op de koffie
Bas de Wit
Geert van Bouchaute

Persoonlijke samenwerking

Al sinds 1973 werkt Keller Keukens samen met de beste keukenspeciaalzaken in Nederland. In de loop der jaren hebben we een landelijk dealernetwerk opgebouwd. Zulke langdurige relaties ontstaan natuurlijk niet zomaar. Wat wij bieden:

  • Een sterk merk, exclusief voor de keukenspeciaalzaak;
  • Keukens worden CO2-neutraal geproduceerd in Nederland;
  • Uitgebreid programma, gericht op de Nederlandse en Belgische markt;
  • Rayonbescherming;
  • Marketingondersteuning en leadgeneratie;
  • Persoonlijke ondersteuning door een vaste accountmanager;
  • Persoonlijke ondersteuning door een binnendienst in de eigen taal (NL, EN, FR);
  • Samenwerking in de projectmarkt;
  • Keller Academy.

Samen met de erkende Keller keukenspecialisten maken we mooie keukens bereikbaar. Lees hier meer over de persoonlijke keuken:

De persoonlijke keuken
Keller dealer

Het Keller showroomconcept

Geen succesvolle marketingcommunicatie zonder een sterk showroomconcept. Ons designteam helpt u graag met een optimale presentatie van de Keller keukens in uw winkel. Ons unieke Keller Showroom Keukeninspiratieboek bevat talloze, smaakvolle ideeën, voorzien van een moodboard, voor een optimale sfeerpresentatie in uw showroom. 

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een royale bemonstering en, indien gewenst, de fraaie Keller monster/moodboard wand. Tenslotte maken we ook inspirerend POS materiaal. Zo herkent de consument, als die uw showroom bezoekt, meteen de Keller stijl zoals ze die hebben gezien op de website, in de brochure en in social media.

Marketing & communicatie

Alle marketing- en communicatieactiviteiten van Keller Keukens zijn gericht op het genereren van traffic naar de showroom van de Keller dealer. Om dit te verzorgen, bieden we onze dealers een breed pakket aan marketingdiensten.

Keller showroomconcept

Onze organisatie

Keller Keukens is al ruim 80 jaar een bekend keukenmerk, zowel in de projectmarkt als in de retail. Wij ontwerpen, met de grootste zorg, voor iedereen een mooie, persoonlijke keuken. En met dezelfde zorg produceren we deze keuken. Gewoon hier in Nederland, want onze keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daar zetten vakmensen zich elke dag weer in om persoonlijke klantwensen te vertalen naar een unieke keuken met karakter. De hypermoderne fabriek is een van de grootste van Europa. 

CO2-neutraal geproduceerd

Keller staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Dit zijn niet alleen merkwaarden, ze begeleiden ons in alle beslissingen die wij nemen. Ook als het gaat om het milieu. Immers, we willen nog decennia lang kunnen genieten van de natuur en deze mooi houden voor volgende generaties. Om die reden is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen één van onze strategische speerpunten. Zo worden onze keukens al sinds 2017 CO2-neutraal geproduceerd.

Onze fabriek
DKG De Keukenfabriek
Duurzaam

Meer weten over samenwerken met Keller?

Keller Keukens voelt zich alleen thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname van de keuken. Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op