Homepagina

 

Keukens gekocht bij een keukenspecialist

Keller Keukens B.V. geeft 5 jaar volledige garantie op de kwaliteit van de door Keller geproduceerde en geleverde keukenmeubelen en -elementen. De garantietermijn van 5 jaar geldt bij normaal huishoudelijk gebruik en met inachtneming van voldoende zorg en onderhoud. Bij niet-huishoudelijk gebruik is de garantietermijn 1 jaar.

Heeft u de keuken gekocht bij één van onze Keller dealers? Dan is dit uw eerste aanspreekpunt om de service op te lossen. Omdat u een koopovereenkomst met de verkoper heeft, zijn de garantievoorwaarden van de dealer van toepassing.

Keukens geleverd in een project

Is uw keuken geleverd via een aannemer, woningcorporatie of andere verhuurder, dan is dit uw eerste aanspreekpunt en zijn de garantievoorwaarden van deze organisatie van toepassing. Neem in dat geval contact op met de beheerder of vereniging van eigenaren. Heeft u (extra) keukenelementen gekocht in onze webwinkel, dan kunt u hier contact opnemen.

Weet u niet zeker wie de keuken heeft geleverd, of bestaat de organisatie niet meer? Stuur ons dan een bericht samen met uw Keller ordernummer via het contactformulier. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Onderhoud en gebruik

Een goede zorg en het juiste onderhoud zijn van belang om lang te kunnen genieten van een keuken én om ervoor te zorgen dat de garantiebepalingen van kracht blijven.

Wij attenderen u daarom graag op onze voorschriften voor onderhoud en gebruik.

 
Keller onderhoud

Onze kwaliteitseisen

Keller keukens zijn volgens de nieuwste techieken geconstrueerd en gecontroleerd. Alle meubelen voldoen aan de Europese normen voor veiligheid en maatvoering DINEN14749 en DINEN1116.

U leest meer over onze certificeringen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid op onze pagina over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).