Homepagina

Service

Keller Keukens staat voor persoonlijk. Het merk dat aandacht heeft voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat over smaak, budget of service, Keller luistert en zoekt een oplossing om mooie keukens bereikbaar te maken. Dat vraagt om betrokkenheid, creativiteit en samenwerking. We staan open voor ideeën, gedachten, maar ook voor kritiek. We luisteren en doen echt iets met wat er ons verteld wordt. Onze lijnen zijn kort. We denken mee in het oplossen van problemen en in het nemen van beslissingen.

Heeft u vragen over uw Keller keuken, dan helpen wij u daar graag mee! Om u alvast een handje te helpen hebben wij een lijst opgesteld met vragen die wij regelmatig ontvangen. Heeft u een vraag die niet in deze lijst staat dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Mooi gaat bij Keller hand in hand met kwaliteit. Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keuken zijn bij Keller standaard ingebouwd. U krijgt in principe 5 jaar* onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Dat betekent dat als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert wij er voor zorgen dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld.

*Bekijk onze garantievoorwaarden

 

Om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier heeft van een mooie keuken, attenderen wij u graag op onze voorschriften voor onderhoud en gebruik. Een goede zorg en het juiste onderhoud zorgen er ook voor dat de garantiebepalingen van kracht blijven. Wij geven u voor diverse materiaalsoort handige tips.

Bekijk onze onderhoudsvoorschriften

Onze montagehandleiding zijn online te raadplegen en zijn geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. De instructies zijn beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Frans. Hiermee kunt u eenvoudig onderdelen monteren, vervangen of afstellen.

Bekijk onze montagehandleidingen

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht en heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.