Homepagina

Voor professionals in de bouwsector

Luxe projectkeukens

Bekijk onze oplossingen en diensten

Keukens voor nieuwbouw en renovatie

Keller Keukens levert al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek en heeft een ruime ervaring in de markt voor zowel luxe als projectkeukens. Wij bieden een breed assortiment aan stijlen, materialen en prijsklassen, waarmee we onze klanten voorzien van hoogwaardige keukenoplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Naast ons netwerk van luxe dealers, hebben we ook een nauwe samenwerking met de bouwmaterialenhandel in Nederland, waar het assortiment van Keller verkrijgbaar is voor zowel luxe showrooms als bouwshops.

Diensten voor kleine en grote projecten

Met de expertise in keukenontwerp, projectondersteuning en korte lijnen door productie in eigen fabriek, biedt Keller een totaalpakket om de bouwmaterialenhandel te ontzorgen. Wat kunnen wij voor u betekenen, samen met onze partners in de bouwmaterialenhandel:

  • Een breed assortiment in kleuren en materialen
  • Een oplossing voor elk project en budget
  • Advies en ondersteuning bij keukenontwerpen voor showroom en projecten
  • Ondersteuning bij koperskeuzetrajecten
  • CO2-neutraal geproduceerde keukens
  • De hoogste certificeringen op het gebied van duurzaamheid
  • FSC®-gecertificeerde producten op aanvraag

 

Keller projectkeuken

Duurzaamheid

De afgelopen decennia hebben we een ambitieuze duurzaamheidsstrategie ontwikkeld, mét resultaten. Zo worden onze keukens CO2-neutraal geproduceerd en werken we aan een biobased keuken. Ook hebben we een reeks certificeringen behaald, waaronder ISO 14001 en het Milieukeur-certificaat voor ons meest gangbare model Elba.

Daarnaast hebben we in 2023 als eerste Nederlandse keukenfabrikant niveau 5 - het hoogste niveau - op de CO2-prestatieladder behaald. Hiermee zijn wij voorloper op het gebied van duurzame initiatieven in de keukenbranche en bent u verzekerd van een verantwoorde aankoop!

Niveau 5

Maak kennis met ons

Bent u werkzaam in de bouwmaterialenhandel en wilt u meer weten over samenwerken met Keller? Wij luisteren graag naar waarbij wij u kunnen helpen! Neem rechtstreeks contact op met Maarten Kuilder of vul onderstaand formulier in.

Vul hier uw gegevens in