Homepagina

100% Made in Holland

Onze fabriek in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Dat niet alleen. Om onze klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën en eersteklas materialen. Een mooie keuken moet immers jaren meegaan.

Onze productie­capaciteit

Door zijn productieoppervlakte van 56.000m2 en moderne machines kan onze fabriek enorme aantallen keukens produceren. Zo worden er wekelijks:

  • 16.500 onderdelen door de zaagmachine verwerkt;

  • 9.300 keukenkasten geassembleerd;

  • 25.000 fronten voorgemonteerd;

  • 2.500 keukens geproduceerd.

Productie

Nieuwste technieken

We maken gebruik van de nieuwste technieken en eersteklasmaterialen om onze keuken de kwaliteit te geven die ze verdienen: de beste.

Onlangs is een compleet nieuwe zaaginstallatie in gebruik genomen. Een indrukwekkende lijn met een gekoppeld restplatenmagazijn. Door slimme technologie kunnen enkelstuks onderdelen nu met veel minder zaagverlies geproduceerd worden. Om de capaciteit nog verder op te voeren zijn er twee kantenlijmmachines besteld (levering 2023). Deze nieuwe installaties zijn geschikt voor zowel kleine series als enkelstuks en kunnen zowel laser- als smeltlijmonderdelen produceren. De machines worden gekoppeld aan de bestaande zaaginstallatie.

Hoge-/specialekastenlijn

De huidige productielijn voor speciale kasten wordt vervangen door een nieuwe lijn die meer dan het dubbele van de huidige installatie kan produceren. Bijzonder: de eindmontageband wordt zo ergonomisch mogelijk gebouwd, de hoge kasten ‘zakken in de grond’ zodat de bovenkant van de kast eenvoudig afgemonteerd kan worden. Ook deze lijn wordt in 2023 verwacht.

Klimaatinstallatie lakkerij

In de lakkerij werken we met klimaatunits waarmee de vochtigheid en temperatuur gedurende alle seizoenen van het jaar constant kan worden gehouden. Dit zorgt voor een constante lakkwaliteit doordat het buitenklimaat geen invloed meer heeft op het binnenklimaat. Bijkomend voordeel is dat medewerkers ook ergonomisch werken omdat de temperatuur in de zomermaanden aangenaam is. Daarbij werken we met een compleet nieuwe schuur-fladdermachine en in de loop van 2023 met een nieuwe oppervlakte stof-verwijderingsinstallatie voor de vlakspuit- installatie.

Nieuwste technieken

Ons distributiecentrum

Een belangrijke techniek die we toepassen in onze fabriek is scanning. Ieder onderdeel van uw keuken krijgt een aparte streepjescode. Deze wordt bij ieder station gedurende het hele proces gescanned. Alleen als alle onderdelen aan het einde van de lijn zijn gescanned gaat uw keuken de vrachtwagen in. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw mooie keuken ook compleet is.

Vanuit ons distributiecentrum vertrekken wekelijks 250 vrachtwagens naar onze klanten. Om dit efficient te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de onderdelen in de juiste vrachtwagen komen, maken we gebruik van een geavanceerd sorteersysteem. Alleen op die manier kan Keller Keukens haar korte levertijden garanderen.

Magazijn

Kwaliteitscontrole

In onze gehele fabriek staat kwaliteit voorop. Door state-of-the-art machines worden afgekeurde onderdelen uit het proces gesorteerd.

Ten slotte wordt elke kast door een kwaliteitscontroleur gekeurd. Omdat al onze mensen actief betrokken zijn bij product- en procesverbeteringen, beschikken we onder andere over de ISO-certificaten 9001:2015 en 14001.

overleg