Homepagina

Industriële keukens

De industriële woonstijl doet denken aan oude (fabrieks)gebouwen of lofts. Constructiedetails zoals stalen balken, beton of baksteen zijn kenmerkende details. Robuuste en doorleefde materialen geven een stoere touch aan dit interieur.

Kiest u voor industrieel?

Meubels zijn uitgevoerd in ruwe hout- en leersoorten, gecombineerd met vergrijsde stoffen die voor zachtheid zorgen. Als accessoires worden vaak (vintage) objecten gebruikt die niet altijd functioneel zijn. Denk aan grote industriële of fabriekslampen.

De vloeren zijn vaak sober en trekken geen aandacht. In hedendaagse nieuwbouwwoningen wordt een industriële sfeer vaak gecreëerd door vloeren en/of wanden in beton-look en fotobehang met een baksteen decor. De kleuren zijn sober. Wit, zwart en alle grijstinten daartussenin. Als accentkleur wordt vaak een primaire kleur toegevoegd zoals geel of rood.

Moodboard industrieel

Alles nog eens rustig nalezen?

Inspiratie is een belangrijke stap naar uw persoonlijke keuken, en misschien wel de leukste! In onze brochure bieden wij u keukeninspiratie in vier woonstijlen, volgens de laatste trends. Bij elke keuken vindt u de gebruikte materialen en kleuren, én laten we alternatieven zien voor een andere smaak of prijskaartje.