Homepagina

Volgens de laatste trends

Meestal voeren donkere kleuren in industriële keukens de boventoon, maar bij Urban Nude doen we 't anders.

We laten zien dat je ook met een nude tinten een industriële look kunt creëren. Voor de Urban Nude kozen we de kleur zeezout, een tint uit het trendy greige pallet. De combinatie met het robuuste composiet en de glaskasten met fluted glass geven de keuken een stoere en stijlvolle look.

Urban Nude

Fluted glass; hip & stoer

De achterwand met ingebouwde wijnkoeler wordt omlijst door trendy, stoere glaskasten van fluted glass. Aan de binnenzijde van de glaskasten zijn ledstrips toegepast; hiervan kunt u zelf de helderheid en kleurtemperatuur bepalen.


In deze keuken:

  • Nude tint ‘zeezout’
  • Hoge glasdeuren in fluted glass met ledverlichting
  • Mat houtdecor in de kleur koffie eiken

De materialen:

  • Melamine front Bronx in koffie eiken
  • Melamine front Elba in zeezout
  • Glasdeuren met matzwart alu frame, uitgevoerd in fluted glass
Urban Nude
Urban Nude

Zo kan het ook

Voor een industriële look kunt u kiezen uit verschillende (matte) houtdecoren in vergrijsde tinten, of juist een ander stoer trenddecor zoals RVS, black metal of (licht) beton.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Maak een afspraak bij één van onze dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Deze keuken bestaat uit een unikleur melamine en een houtdecor melamine. Hiervoor kunt u elke gewenste melamine-kleur of -decor uit ons programma kiezen. Voor een luxere variant kiest u een lakkleur en/of een gebeitst fineer.

Het glas kan met milde schoonmaakmiddelen en normale glasreinigers worden schoongemaakt. Gebruik geen chemicaliën of sterk etsende middelen. Droog na met een zachte doek of zeem voor een streeploos resultaat.

Verwijder vlekken zo snel mogelijk. Er zijn substanties die niet meer volledig verwijderd kunnen worden wanneer ze niet onmiddellijk gereinigd worden. Gebruik voor het schoonmaken een in water opgelost milde keuken- of allesreiniger en een zachte doek. Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?