Homepagina
EN

Onze missie

"Wat ons elke dag drijft, is het bereikbaar maken van mooie keukens"

Onze merkwaarden

Keller Keukens is meer dan de producten of diensten die zij levert. Minstens zo belangrijk is onze manier van zaken doen. De normen en waarden die wij hanteren. Waaraan we te herkennen zijn. Wat onmiskenbaar Keller Keukens is. Samen vormen ze het merk Keller Keukens: alert, mooi, bereikbaar en persoonlijk.

Alert

We zijn alert op ontwerp, vormgeving en trends, met aandacht voor details. Door nauw contact met klanten, leveranciers en andere betrokken partijen, blijven we alert op signalen, zowel positief als negatief. We pikken deze signalen op en doen er iets mee.

Mooi

Keller Keukens staat voor mooi.  Mooi is persoonlijk, en voor iedereen anders. Ook verandert wat we mooi vinden continu, door invloeden van trends en technieken. We vertalen dit door naar een breed assortiment. Zo bieden we onze klanten voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking.

Bereikbaar

We maken keukens bereikbaar op het gebied van budget, door alternatieven te bieden in materialen en afwerkingen. Maar ook bereikbaar voor advies, inspiratie en vragen. In alle fases van het aankoopproces. Keller wil meedenken en mee laten denken.

Persoonlijk

Keller is het merk dat aandacht heeft voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat over smaak, budget of service, Keller luistert en zoekt een oplossing om mooie keukens bereikbaar te maken. Dat vraagt om betrokkenheid, creativiteit en samenwerking.

Persoonlijk

Onze mensen

Gedreven

Wij zijn gedreven, omdat we weten waarom we het doen. En vooral ook met wie. We doen het samen. We nemen er mensen in mee en zij ons ook.

Open

We hebben een open karakter en kijken graag om ons heen. Om uitdagingen en ideeën te vinden en er samen op in te spelen. Of om heel aandachtig te luisteren naar een kritische toon. Want mooi lukt alleen door persoonlijke aandacht te geven.

Creatief

We zijn creatief in onze manier van doen. Niet de grootste, wel de slimste; vindingrijk, verfrissend en origineel. Toegepaste creativiteit eigenlijk. Of het nu gaat om het keukenontwerp of het materiaal- en kleurgebruik: wij denken in mogelijkheden.

 

Mensen

Onze fabriek

Met een productieoppervlakte van maar liefst 56.000 m2. behoort onze Keukenfabriek tot 1 van de 5 grootste van Europa. 

Met behulp van de nieuwste productietechnieken en machines, en de meer dan 300 ervaren en gepassioneerde medewerkers,  worden hier wekelijks meer dan 16.500 onderdelen verzaagd, 25.000 fronten gemonteerd, 16.000 kasten geassembleerd en 2.500 keukens geproduceerd.

Onze keukenfabriek

Hoe ons verhaal begon

“Dat kan ik zelf ook” denkt Gerard Keller, vertegenwoordiger van parketvloeren bij C. Bruijnzeel & Zonen. Logisch eigenlijk, want als zoon van een Rotterdamse meubelmaker is hij uit het juiste hout gesneden om er ook mee te werken. Lees hier hoe ons verhaal begon in 1935.