Homepagina

Persoonlijke aandacht voor uw projecten

Wat ons elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Of het nu gaat om 1.000 keukens voor nieuwbouwwoningen, of 5 voor een renovatieproject.

Dát is de drijfveer achter Keller, al sinds de eerste keuken. Daarom hebben we een mooi, uitgebreid assortiment dat volledig is afgestemd op de projectmarkt. Daarnaast onderscheidt een Keller projectkeuken zich door unieke eigenschappen zoals Raster 130 en luxe softclose laden en korven als standaard. En het onderscheid reikt verder dan ons product alleen. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we ook innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket. Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de plaatsing ervan. Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, voor ieder project.

Keller Luxe Projectkeukens

De circulaire keuken

Met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als strategisch speerpunt, ontwikkelde Keller Keukens, samen met een vooraanstaand afvalverwerker, het allereerste circulaire keukenproces. 

In dit proces worden de oude keukens, ongeacht het merk, volledig gedemonteerd en gescheiden afgevoerd. De reststoffen die hierbij vrijkomen worden weer verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe producten die opnieuw de economie in gaan.

Zo streven wij naar een zero-waste economie in 2030.

Circulair keukenproces spaanplaat reststof

Een oplossing voor ieder project

Een mooi kwaliteitsproduct verdient de juiste aandacht. In nauwe samenwerking met onze klanten blijven we daarom innovatief in het ontwikkelen van ons dienstenpakket.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken, of de daadwerkelijke plaatsing ervan. Wij richten onze blik op de toekomst, met focus op de gebruiker. Daarom kunt u bij Keller Keukens altijd rekenen op:

 • Een voorstel op maat
 • Volledige op- en afbouw
 • Losse orders, tot projecten van 1.000 keukens
 • Uw persoonlijke projectleider
 • Een eigen montagedienst
 • Geavanceerde digitale tools
Keller Keukens diensten

Mooie projectkeukens

Keller projectkeukens hebben standaard al veel luxe en onderscheidende eigenschappen:

 • Blum Antaro laden en korven met soft-close
 • Luxe verdekt ophangsysteem
 • Frontkleur = Rompkleur
 • Raster 130 maatvoering
 • Gesloten bovendek
Keller Keukens mooie projectkeukens

Modellen en kleuren voor ieder project

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging, met het Keller Projectassortiment maakt u voor iedere woning een mooie keuken.

Huurders en kopers worden veeleisender en verwachten meer keuze. Met een uitgebreid assortiment modellen, kleuren en kasten bieden wij u alle mogelijkheden om uw bewoners een mooie en persoonlijke keuken te laten kiezen.

Modellen
Modellen projectkeukens
Grepen
Werkbladen