Homepagina

De Zalmhaven in Rotterdam

Lees meer over dit project

Luxe Keller keukens voor De Zalmhaven in Rotterdam

Gelegen aan het Scheepsvaartkwartier in Rotterdam zijn de drie imposante torens van het project De Zalmhaven onlangs gerealiseerd door Van der Vorm Vastgoed. Met een wolkenkrabber van 215 meter hoog en twee identieke torens telt het project 200 huurappartementen, waarbij Keller Keukens luxe keukens met uitstraling mocht plaatsen.

Referentieproject De Zalmhaventoren

Luxe & comfort

De woningen in De Zalmhaven stralen luxe en comfort uit en zijn gelegen tussen groene parken, oude stadshistorie en de haven. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, dat maakt dit project zo uniek. In de hoogste toren,

De Zalmhaven I, zijn in totaal 104 huurwoningen aanwezig. In de andere twee identieke woontorens, De Zalmhaven II en III, zijn ieder 48 huurwoningen gerealiseerd, wat samen met De Zalmhaven I, zorgt voor 200 huurwoningen.

De appartementen verschillen van oppervlakte en indeling wat begint bij 61m² tot 131m².

Zalmhaven keuken
Zalmhaven keuken

Variërende keuken-opstellingen

De variatie aan woningtype zorgt ervoor dat er voor ieder soort huurappartement een keuken ontworpen is met oog voor de ruimte. Zo komt de keuken het beste tot zijn recht in zowel design als functionaliteit.

De type woningen waarbij Keller de keukens voor heeft verzorgd zijn de 2 en 4 kamerappartementen. De keukenopstellingen variëren van recht tot schiereiland afgewisseld met hoge en lage kasten.

Naast de keukens zijn sommige woningen voorzien van garderobekasten en werkplekken die aansluiten bij de stijl van de rest van de kamers. Samen met Van der Vorm Vastgoed hebben we dit mooie project met succes kunnen afronden. Wij wensen de bewoners veel woonplezier.

werkbureau keller keukenkasten