Homepagina

Develstein in Amsterdam

Lees meer over dit project


Voor het nieuwbouwproject Develstein in Amsterdam verzorgen wij voor 262 appartementen de keukens. De woningen worden gerealiseerd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance met als aannemer Ten Brinke te Doetinchem. Naast dat de appartementen zorgen voor enorm veel nieuwe woongelegenheden in Amsterdam Zuidoost, worden de woningen ook met oog voor duurzaamheid gebouwd.

Develstein Amsterdam Keller Keukens

Eindeloze mogelijkheden

Het unieke nieuwbouwcomplex van het project Develstein bestaat uit twee laagbouwblokken en 1 L-vorming gebouw met 3 hoogteaccenten. In totaal wordt er in de 3 verschillende units plaats gemaakt voor 262 duurzame middenhuur appartementen. Alle woningen worden voorzien van een badkamer en keuken. Daarbij kan er gekozen worden tussen een tweekamer- tot vierkamerappartement wat varieert van 53 tot 73 m2 met balkon of terras. Daarnaast is het mogelijk om je fiets in een eigen stalling te plaatsen en is er een optie om een parkeerplaats te huren in de ondergrondse parkeergarage waar ruimte is voor 106 auto’s. Om te genieten van de buitenlucht is het ook mogelijk gebruik te maken van de gezamenlijke binnentuin, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in de stad. De appartementen worden volgens plannen in de zomer van 2023 opgeleverd.

Develstein Amsterdam projectkeukens

Duurzame appartementen

Duurzaamheid is bij de appartementen van Develstein een belangrijk begrip. De woningen worden gebouwd met aandacht voor klimaat en milieu. Zo zijn de appartementen toekomstbestendig en energiezuinig omdat ze gebouwd worden volgens de modernste richtlijnen met betrekking tot isolatie en duurzaamheid. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energiekosten. In de woningen is geen gasaansluiting meer aanwezig, wat maakt dat er elektrisch wordt gekookt. De verwarming van de woningen wordt geregeld via de stadsverwarming. Dit samen zorgt ervoor dat dit project bijdraagt aan de vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen.

Develstein Amsterdam projectkeukens

Knipoog naar oude architectuur

Het Amsterdamse architectenbureau LEVS heeft het ontwerp van Develstein gemaakt, waarbij in het design een knipoog wordt gegeven naar de Bijlmermeer flats door de honingraat in het metselwerk. De gezinswoningen worden rondom een groene binnentuin gebouwd. Om de appartementen te voorzien van een keuken die past bij de uitstraling van het project, is er voor Elba witte fronten met Easy black werkbladen gekozen. Dit geeft de appartementen rust en luxe.

Benieuwd naar andere referentieprojecten? Ontdek meer!

Keller projectkeuken Develstein Amsterdam