Homepagina

Wilhelminahaven in Oosterhout

Lees meer over dit project

Nieuwbouwappartementen Wilhelminahaven te Oosterhout

Op het voormalige terrein van Philips in Oosterhout zijn begin dit jaar 48 nieuwbouw-appartementen gerealiseerd door Huybregts Relou Son in opdracht van Thuisvester Oosterhout. Alle woningen binnen het project Wilhelminahaven fase 1 zijn voorzien van een luxe Keller keuken, waarbij de huurders zelf de mogelijkheid hadden de keuken naar eigen wens samen te stellen.

keller keukens referentieproject wilhelminahven

48 nieuwbouw-appartementen huur

Het project Wilhelminahaven omvat in totaal 227 woningen, waarbij in september 2020 de bouw is gestart van de 48 huurappartementen. Dit is fase 1 van het grootse project gelegen in de wijk Slotjes-West in Oosterhout. Het appartementencomplex in het centrum betreft 48 eenheden, bestaande uit twee blokken van elk 24 eenheden.

Bij dit project is Keller Keukens nauw betrokken, namelijk in alle 48 huurwoningen is een Keller keuken geplaatst. Samen met betrokkenen van het project is er een huurderkeuze brochure opgesteld, waaruit huurders een keuze konden maken. Op die manier werden alle appartementen voorzien van een keuken die past bij de uitstralingen van het project én de wensen en behoeften van de huurders. Om dit in goede banen te leiden is er een keuzeteam ingeschakeld die alle huurders hebben ontvangen en geholpen bij de kleurkeuze en de uitbereidingsopties. Bij wijzigingen van de standaard opstelling of aanvullingen daarop, werd er een keukentekening aangeboden, zodat alles inzichtelijk gemaakt werd voor de huurders. Met trots kijken we terug op dit project en de fijne samenwerking. Wij wensen de huurders veel woonplezier.

oosterhout keller keukens rechte opstelling project