Homepagina
EN

Samen met ons mooie keukens realiseren?

Bent u een startende of ervaren keukenspecialist met échte passie voor de klant en gevoel voor service & stijl? Maak dan kennis met onze mensen en onze keukens. Misschien maken wij dan binnenkort samen de mooiste keukenontwerpen die passen bij uw klanten.

"Keller Keukens voelt zich thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname van de keuken."

 

Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Lees dan verder en maak hieronder een afspraak voor een bezoek aan ons Inspiration Centre.

DKG Inspiration Centre

Waarom kiezen voor Keller Keukens?

 

 

De kernwaarde 'persoonlijk' is onlosmakelijk aan Keller Keukens verbonden. Niet alleen in ons concept ‘De persoonlijke keuken’ maar ook in onze manier van zakendoen. Of het nu gaat om invulling van uw showroom, het begeleiden van uw bestellingen, ondersteuning bij uw marketing- en communicatie-activiteiten, succesvolle samenwerking in projecten, of training van uw medewerkers. Voor al deze zaken bieden wij een breed scala aan concepten en oplossingen die ingezet worden om van de samenwerking met onze dealers een succes te maken. Altijd kunt u rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning. Dus aarzel niet om contact op te nemen en ervaar het zelf.

We zijn gedreven mensen met een open karakter en creatief in onze manier van doen”

~ Rob van Steen

Directeur Dealers

Rob van Steen

Persoonlijke samenwerking

Al sinds 1973 werkt Keller Keukens samen met de beste keukenspeciaalzaken. In de loop der jaren hebben we een groot dealernetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Zulke langdurige relaties ontstaan natuurlijk niet zomaar. Wat wij bieden:

  • Een sterk merk, exclusief voor de keukenspeciaalzaak;
  • Keukens die CO2-neutraal geproduceerd worden in Nederland;
  • Uitgebreid programma met onderscheidende kleuren;
  • Rayonbescherming;
  • Leadgeneratie en marketingondersteuning;
  • Ondersteuning door een binnendienst in de eigen taal (NL, EN, FR);
  • Samenwerking in de projectmarkt;
  • Training van uw team in de Keller Academy.

Samen met de erkende Keller keukenspecialisten en projectpartners maken we mooie keukens bereikbaar.

Maak hieronder kennis met ons team, en maak direct een afspraak voor een kennismaking.

Keller dealer

Onze dienstverlening voor Nederland

Keukenspeciaalzaken, bouwmaterialenhandel en bouwshops

 

Wij voelen ons thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname van de keuken.

Ook leveren wij maatwerk ondersteuning voor keukenspeciaalzaken én de bouwmaterialenleveranciers die koperskeuzeprojecten aanbieden.

Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.

Contactgegevens:

Bas de Wit | Commercieel Manager - Keller dealers Nederland

+31 (0)6 22 52 84 17

DKG Inspiration Centre

Onze dienstverlening voor België

Ons team spreekt uw taal

 

Keller levert al meer dan 85 jaar keukens uit eigen fabriek. Het Nederlands vakmanschap en design zijn ook geliefd bij de Belgische consument. Keukenontwerpen zijn onderscheidend door de variatie in vier woonstijlen, het brede programma en stijlvolle kleuren.

Ons klantteam voor België bestaat uit ervaren specialisten. Commercieel Manager Geert van Bouchaute heeft een jarenlange ervaring; hij kent en begrijpt de behoeften van de Belgische keukenmarkt. Onze klantenservice kan u te woord staan in het Nederlans, Engels en Frans. Wij spreken letterlijk uw taal.

Sluit dit aan bij uw filosofie en wilt u meer weten over de voordelen van een samenwerking met Keller? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.

Contactgegevens:

Geert van Bouchaute | Commercieel Manager - Keller België

+32 (0)476 33 82 10

Geert van Bouchaute

Onze dienstverlening voor de UK

Dutch design voor de ambitieuze speciaalzaak en projectpartners

 

Keller is al sinds jaren actief op de internationale markt. In 1983 begonnen we met de export naar het Verenigd Koninkrijk. Sindsdien gingen er heel wat Keller keukens de wereld over.

Bent u actief in de internationale projectmarkt of een ambitieuze speciaalzaak in de UK en op zoek naar een partner voor mooie (project)keukens, neem dan contact op voor een kennismaking.

Contactgegevens UK:

Tim Spann - National Sales Manager UK

Tim Spann

Het Keller showroom­concept

Geen succesvolle marketingcommunicatie zonder een sterk showroomconcept. Ons designteam helpt u graag met een optimale presentatie van de Keller keukens in uw winkel. Ons unieke Keller Showroom Keukeninspiratieboek bevat talloze, smaakvolle ideeën, voorzien van een moodboard, voor een optimale sfeerpresentatie in uw showroom. 

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een royale bemonstering en, indien gewenst, de fraaie Keller monster/moodboard wand. Tenslotte maken we ook inspirerend POS materiaal. Zo herkent de consument, als die uw showroom bezoekt, meteen de Keller stijl zoals ze die hebben gezien op de website, in de brochure en in social media.

Keller showroomconcept

Onze organisatie

Keller Keukens is al ruim 85 jaar een bekend keukenmerk, zowel in de projectmarkt als in de retail. Wij ontwerpen, met de grootste zorg, voor iedereen een mooie, persoonlijke keuken. En met dezelfde zorg produceren we deze keuken. Gewoon hier in Nederland, want onze keukens komen uit onze eigen fabriek in Bergen op Zoom.

CO2-neutraal geproduceerd

Keller staat voor mooi, bereikbaar, persoonlijk en alert. Dit zijn niet alleen merkwaarden, ze begeleiden ons in alle beslissingen die wij nemen. Ook als het gaat om het milieu. Immers, we willen nog decennia lang kunnen genieten van de natuur en deze mooi houden voor volgende generaties. Om die reden is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen één van onze strategische speerpunten. Zo worden onze keukens al sinds 2017 CO2-neutraal geproduceerd.