Homepagina
EN

XXL-kasten en raster 130

Eén van de laatste keukentrends is een lage plint voor een mooi, strak design. Met onze XXL-onderkasten kunt een lagere plint toepassen zonder de werkhoogte te wijzigen. Hoe werkt het?

Keller keukens worden geproduceerd volgens de Raster 130 maatvoering waarbij de horizontale maten zijn opgebouwd uit veelvouden van 130 mm. De nieuwe XXL-kast is een halve rastermaat hoger dan het reguliere programma:
780 mm + 65 mm = 845 mm. Met een plinthoogte van 70 mm blijft de werkhoogte gelijk.
Extra voordeel: het levert ook nog eens meer bergruimte en een geoptimaliseerde werkhoogte op!

Raster 130

Greeploos: horizontaal en verticaal

Uitstraling valt of staat vaak met oog voor detail. Daarom zijn greeploze Keller keukens ook echt in álle opzichten greeploos.

Dus niet alleen horizontaal, maar ook verticaal, zodat het effect van minimalistisch design op geen enkele manier wordt verstoord. Het resultaat is strak, puur en volmaakt eigentijds.

Greeploos

Binnenkant in kleur

Naast wit, kunt u bij elk Keller model de binnenkant van de kast volledig laten uitvoeren in de kleuren mist of grafiet.

Om te zorgen voor een perfecte kleurmatch kunnen lade, korven en kastinterieurs worden uitgevoerd in lichtgrijs of antraciet en worden legplanken en afdekdopjes uitgevoerd in de gekozen kleur.

binnenkant in kleur

Laden en korven

Keller keukens worden standaard voorzien van het Antaro-ladesysteem met soft-close demping. De korven worden inclusief antislipmat en glazen zijdevulling geleverd. De kleur wordt hierbij aangepast aan de binnenzijde van uw kasten: lichtgrijs bij binnenzijde in wit en mist en antraciet bij binnenzijde in grafiet.

Nog meer luxe en design? Het optionele Merivo-ladesysteem onderscheidt zich door zijn verbeterde loopeigenschappen en stabiliteit. Ook het ontwerp is uniek. Met de doorlopende, metalen zijwanden geeft u uw kastinterieur een nog moderner, strakker design. Mooie lade- en korfindelingen én verlichting zorgen voor de finishing touch.

Laden en korven

2.050 NCS-lakkleuren

Alle lakbare Keller modellen zijn verkrijgbaar in maar liefst 2.050 verschillende NCS-lakkleuren.

Het is mogelijk om uw hele keuken, of slechts een detail in een van deze kleuren uit te laten voeren. De 2.050 NCS-kleuren zijn verkrijgbaar in mat-, structuur-, zijdeglans- en hoogglanslak. We werken uitsluitend met watergedragen lakken, hierdoor is er geen schadelijke uitstoot van oplosmiddelen.

NCS