Homepagina
EN

Modellen

Het keukenprogramma van Keller is echt onderscheidend. U kunt kiezen uit tal van keukenfronten, gemaakt van verschillende materialen en leverbaar in uiteenlopende kleuren, én in diverse prijsklassen. Dat maakt dat er met ons assortiment altijd een persoonlijk ontwerp op maat kan worden gemaakt, passend bij uw budget.

Kleuren

Op het gebied van kleuren is onze MASTER collection uniek. De negen kleuren uit deze collectie zijn leverbaar in zes verschillende afwerkingen, zonder kleurverschil. Naast onze unikleuren en decoren in melamine kunt u kiezen uit 2.050 NCS kleuren in zijdeglans-, structuur-, mat- & hoogglanslak.

Grepen en greeplijsten

Verder kunt u bij Keller terecht voor een groot assortiment keukengrepen. Kiest u voor greeploos? Onze greeplijsten zijn eveneens leverbaar in 2.050 kleuren voor een échte personal touch!

Kasten

Ons kastenprogramma is enorm, met variatie in hoogte, breedte en diepte. Een groot deel is daarbij ook nog op maat leverbaar. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden. Ook in glaskasten bieden we diverse soorten en maten aan, waarmee u de laatste trends toevoegt aan uw keukenontwerp.

programma
Modellen
Kleuren
Grepen
Glaskasten

De materialen in het echt zien?

De beste indruk van de kleuren en materialen krijgt u bij onze keukenspecialisten, waar u een uitgebreide monstercollectie kunt zien en voelen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een showroombezoek.

Vind een dealer