Homepagina

Mooie glasdeuren voor uw keuken

Onze nieuwe serie glasdeuren maakt het mogelijk om keukenontwerpen écht iets extra’s te geven en naar een hoger niveau te tillen. Het Keller programma wordt flink uitgebreid, met nieuwe glasdeuren en -kasten. U heeft de keuze uit glasdeuren met en zonder ruitverdeling, met de optie tot stripverlichting in de zijwand. De nieuwe kasten zijn leverbaar in diverse hoogtes, variërend van een lage opzetkast tot een hoge kast. De deuren worden uitgevoerd als aluminium smalkaderdeuren in mat zwart, leverbaar in TIP-ON of met geïntegreerde zwarte greep.

Keller glaskasten

Fluted glass

Voeg textuur toe aan uw keukenontwerp

Fluted glas - ook wel geribbeld of gecanneleerd glas genoemd - voegt textuur toe aan een leefruimte. Het glas is helder maar niet transparant, door de toegepaste reliëfstructuur. Het is gemaakt met vloeiende verticale lijnen die een prachtig lichteffect creëren in combinatie met led-stripverlichting in de kasten.

Dit geribbelde glas is enkel leverbaar in deuren zonder roeden. Het kader is uitgevoerd in mat zwart gecoat aluminium, en verkrijgbaar met knopje of in TIP-ON.

Keller fluted glass

Rookglas

Rookglas is leverbaar in twee varianten: een lichte en een donkere. Het glas heeft een bronskleurige gloed. Rookglas is leverbaar in deuren mét en zonder ruitverdeling (het glasvlak is hierbij onderverdeeld in vlakken met roeden ertussen).

Keller donker rookglas
Keller donker rookglas
Keller licht rookglas

Een echte blikvanger

Glaskasten zorgen voor een echte blikvanger in het keukenontwerp. Met een ruime keuze uit soorten glasdeuren en diverse afmetingen is er voor elke woonstijl en voor elk ontwerp een passende glaskast.

Keller urban nude met fluted glass

Verlichting

De led-stripverlichting zorgt voor de finishing touch van de glaskasten. De strips worden ingefreesd in de zijwanden van de kasten. De verlichting is verstelbaar in helderheid, en in kleurtemperatuur (van warm wit tot koud wit). Andere vormen van verlichting zijn ook mogelijk. Onze dealers vertellen u er graag meer over.

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?