De circulaire keuken

Keller ontwikkelt een circulair keukenprocesWat Keller Keukens elke dag drijft is het bereikbaar maken van mooie keukens. Een mooie missie waarbij we het milieu niet uit het oog verliezen. Als professional in onze branche willen wij het goede voorbeeld geven door hét verschil te maken op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen. Om MVO naar een nóg hoger niveau te tillen, hebben wij vorig jaar een circulair keukenproces ontwikkeld.

Stap 1

Keller Keukens levert mooie, nieuwe keukens voor uw project. Daarnaast plaatst Keller een lege container op uw projectlocatie.

Stap 1. Keller levert mooie nieuwe keukens

Stap 2

De oude keukens worden gedemonteerd. De materialen worden gescheiden in plaatmateriaal, kunststof en metalen onderdelen.

Stap 2. Oude keukens worden gedemonteerd

Stap 3

De onderdelen worden, op een zo economisch mogelijke manier, in de container geplaatst zodat de ruimte in de container optimaal benut wordt.

Stap 3. De losse onderdelen in container

Stap 4

Als de container vol is wordt deze opgehaald door onze circulaire verwerker. Nog een container nodig? Dan laat de verwerker een lege container achter.
 

Stap 4. Container wordt opgehaald

Stap 5

De onderdelen van de oude keukens worden gerecycled. Zo leveren wij het 'oude spaanplaat' terug aan onze spaanplaatleverancier, die hier weer nieuw spaanplaat van produceert.

Stap 5. De onderdelen worden gerecycled

Stap 6

De grondstoffen gaan weer het productieproces in. Zo dient de reststof van het ene product als grondstof voor een nieuw product. De cirkel is rond.

 

Stap 6. De grondstoffen gaan opnieuw productieproces in
Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief