Ons merk

Alert, mooi, bereikbaar en persoonlijk

Onze merkwaarden

Keller Keukens is meer dan de producten of diensten die zij levert. Minstens zo belangrijk is onze manier van zaken doen. De normen en waarden die wij hanteren. Waaraan we te herkennen zijn. Wat onmiskenbaar Keller Keukens is. Samen vormen ze het merk Keller Keukens: alert, mooi, bereikbaar en persoonlijk.

Lees ons verhaal →

Meer over onze missie →

Alert

Keller keukens is het merk dat nauwlettend de omgeving scant. Zo blijven we alert op ontwerp, vormgeving en trends, met aandacht voor details. Door nauw contact met klanten, leveranciers en andere betrokken partijen, blijven we alert op signalen, zowel positief als negatief. We pikken deze signalen op en doen er iets mee; mooie keukens bereikbaar maken.

keller keukens ons merk alert

mooie keukens maken

Mooi

Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Wij bieden onze klanten voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maken wij van iets subjectiefs iets heel persoonlijk moois.

Meer mooie keukens

Bereikbaar

Iedereen wil een mooie keuken. Keller is het merk dat dit voor iedereen bereikbaar wil maken. Bereikbaar op het gebied van budget, door alternatieven te bieden in materialen en afwerkingen. Maar ook bereikbaar voor advies, inspiratie en vragen. In alle fases van het aankoopproces. Keller wil meedenken en mee laten denken. Samen in de keuken staan en samen mooie keukens maken, zonder het prijskaartje uit het oog te verliezen.

Keukenprijswijzer

de bereikbare keuken

uw persoonlijke keuken

Persoonlijk

Keller Keukens staat voor persoonlijk. Het merk dat aandacht heeft voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat over smaak, budget of service, Keller luistert en zoekt een oplossing om mooie keukens bereikbaar te maken. Dat vraagt om betrokkenheid, creativiteit en samenwerking.


Lees hier meer over de persoonlijke keuken.

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief