Keukenkranen en spoelbakken zijn uitermate geschikt om uw keuken een unieke look en feel te geven. De keuzemogelijkheden in deze keukenaccessoires zijn tegenwoordig enorm. Zo is het toepassen van kranen en spoelbakken in kleuren als koper, goud of donker metaal, één van de trends in 2018. Hiermee maakt u uw keuken nog persoonlijker. Welke kraan en spoelbak past bij uw keuken?

Kranen en spoelbakken bepalen de stijl

Naast het model en de kleur van uw keuken, zijn ook de kraan en spoelbak van invloed op uw keukenstijl. Zo is de vorm van de kraan belangrijk voor de uitstraling. Heeft u een voorkeur voor een moderne keukenstijl, dan past een éénhendel-mengkraan met een L-vormige of U-vormige uitloop bij uw persoonlijke keuken. Houdt u meer van een landelijk interieur? Kies dan voor een wandkeukenkraan met S-vormige uitloop, afgewerkt met sierlijke knoppen.

Ipswich keukenkraan landelijk

De ronde vormen en nostalgische versieringen maken deze kraan perfect voor een landelijke keuken.

Firenze mokka landelijke keuken

Voorzie uw landelijke keuken van een keramische tussenbouw-spoelbak om het landelijke karakter verder te accentueren.

GL2000 kraan mat zwart gun steel

Deze haakse keukenkraan in de kleur gun metal, gecombineerd met spoelbak in dezelfde kleur, benadrukt de industriële stijl van deze keuken.

GL5100 zijdeglans ijs kraan en spoelbak

Is modern-Scandinavische uw favoriete stijl? Combineer witte fronten met een natuurlijk-houten werkblad en een opvallende witte onderbouw-spoelbak.

Kokendwaterkranen en spoelkoppen

Naast de keuze in modellen, vormen en stijlen, kunt u ook kiezen uit verschillende technieken. Zo is de kokendwaterkraan niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Hiermee heeft u direct heet water tot uw beschikking. Een ideale variatie hierop is de 3-in-1 kokendwaterkraan. Met deze variant heeft u niet twee aparte kranen op uw aanrecht, maar slecht één keukenkraan voor koud, warm en heet water. Daarnaast is een draaibare- of uitrekbare spoelkop een gemak voor uw keuken en bereikt u in een handomdraai uw volledige spoelbak.

gouden keukenkraan

Ook 3-in-1 kokendwaterkranen zijn beschikbaar in goud. Zo krijgt uw nieuwe keuken een echte eyecatcher.

Benieuwd wat voor kraan en spoelbak in uw woonstijl past? Vraag onze inspiratiebrochure aan of bezoek de keukengalerij.