De keuken is de afgelopen decennia onderdeel geworden van het interieurontwerp, en een goed verlichtingsplan zorgt er niet alleen voor dat u prettig kunt werken maar het creëert bovendien extra sfeer, ook als de keuken niet in gebruik is. Mooie verlichting is de finishing touch van uw keuken.

Er zijn tal van verlichtingsopties die u kunt toepassen in uw Keller keuken. En omdat al onze verlichting werkt op basis van led is het niet alleen mooi, maar ook energiezuinig en dus duurzaam.

Soorten verlichting voor uw keuken

Voor bovenkasten:

  • op- en inbouwspots
  • verlichtingstrips
  • verlichtingsbodems
  • spots voor glasplanken

Voor onderkasten:

  • op- en inbouwspots
  • spots voor glasplanken
  • zij-verlichtingstrips voor glaskasten
  • greeplijstverlichting
  • lade- en korfverlichting

Op- en inbouwspots

Op- en inbouwspots zijn verkrijgbaar in diverse varianten; rond of vierkant en in aluminium of zwart. Met touch dimmer of een afstandsbediening, wat u wenst. U kunt zelf een set naar uw smaak kiezen, of vraag de dealer naar de speciaal samengestelde sets van 2 tot 5 stuks.

Nis keuken met led-spots

Verlichtingstrips

Verlichtingstrips zijn trendy en worden steeds vaker toegepast in een interieurontwerp. In onze keukens worden ze aan de onderzijde van een bovenkast gemonteerd voor sfeervol licht op het werkblad of in een nis. De strips worden op maat gemaakt en zijn instelbaar van koud, blauw wit naar warm, geel wit.

Verlichtingstrips

Verlichtingsbodems

Wilt u echt iets bijzonders, kies dan een bovenkast met een verlichtingsbodem. De onderzijde van de kast wordt dan uitgevoerd in melkglas en voorzien van helder witte verlichting. Handig: de kasten zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Deze verlichting is niet dimbaar.

Glasbodem met verlichting

Spots voor glasplanken

Heeft u gekozen voor glaskasten  in uw keukenontwerp? Maak het dan af met led-spots in RVS-look. Deze kunnen achter op de glasplank geklikt worden, en de spot verlicht zowel naar boven als naar onder.

Keller spot glaskast

Verlichtingstrips voor glaskasten

Kasten in (rook)glas zijn trend in de keuken. Hiermee creëert u een plek voor mooie accessoires of glazen. Wanneer u kiest voor verlichtingstrips in een glaskast dan worden er tegen beide zijwanden strips geplaatst die weer van koud naar warm wit instelbaar zijn. Hiermee heeft u echt een blikvanger in uw keuken(eiland)!

Glaskast met led-verlichting

Greeplijstverlichting

Gaat uw voorkeur uit naar een greeploze keuken? Voeg een trendy en persoonlijk accent toe met een greeplijst in kleur. U heeft de keuze uit maar liefst 1950 lak- en 5 metallic kleuren. Maak het ontwerp helemaal af met greeplijstverlichting  Deze is ook weer instelbaar van koud naar warm wit.

Greeplijstverlichting

Lade- en korfverlichting

Op maat gemaakte korfverlichting is niet alleen mooi, het biedt ook net dat beetje extra licht binnen in de lade of korf. Door een lichtsensor gaat de verlichting automatisch aan als de korf of lade wordt geopend. Samen met onze lade- en korfindelingen en de glazen zijdevullingen krijgt uw keuken zo ook een fraaie binnenzijde.

Keuken met korfverlichting

Meer keukeninspiratie? Bezoek een Keller keukenspecialist. Zij maken graag een persoonlijk ontwerp op maat en een plan voor mooie verlichting in uw keuken.

Vind uw dealer