Zwarte keukens zijn een ware trend en passen bij vrijwel elk interieur. Dit komt mede omdat de kleur zwart gemakkelijk te combineren is met alle woonstijlen. Er bestaat daarnaast een enorme verscheidenheid aan zwarttinten zodat u altijd een kleur vindt die bij u past. Een zwarte keuken valt op en is qua karakter onafhankelijk. Hoe ziet uw zwarte keuken eruit?

Kenmerken van een zwarte keuken

Zwarte keukens zijn ontzettend veelzijdig en daardoor gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Door het ruime aanbod modellen en afwerkingen, maakt u van een zwarte keuken ook een persoonlijke keuken. Volledig afgestemd op uw favoriete woonstijl, favoriete trends en met uw Personal Touch.

Een zwarte keuken met ontelbaar mogelijkheden

De afwerking van de keuken is van invloed op de volledige uitstraling. Houdt u van een moderne keukenstijl? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte, hoogglansgelakte keuken. Toch liever een wat natuurlijkere uitstraling? Kies dan een houten keuken en werk deze af met een zwarte zijdeglans- of structuurlak. Een zwarte keuken in een afwerking van dit moment? Ultra mat is dé trend van nu. Uw keuken krijgt hiermee een unieke matte afwerking die past binnen diverse keukenstijlen.

zwarte keuken crystal industrieel

Combineer een strakke zwarte keuken met ruwe materialen als steen om een industriële stijl te creëren.

Zwarte keuken zuylen landelijk

Een houten keuken in zwarte lak afgewerkt behoudt zijn landelijke en natuurlijke uitstraling.

Vindt u een zwarte keuken toch te gewaagd? Laat dan niet uw hele keuken maar slechts een aantal details in de kleur zwart uitvoeren. Laat bijvoorbeeld een zwarte kastenwand toepassen, terwijl u het kook- en spoelgedeelte van uw keuken in een andere kleur uitvoert. Zo past u toch de schoonheid van een zwarte keuken toe, zonder dat de donkere kleur de overhand neemt.

zwarte details industriele keuken

Zwarte keukens binnen elk budget

U wilt graag een mooie zwarte keuken. Maar mooi is niet de enige voorwaarde. De keuken moet ook passen binnen uw persoonlijke leefsituatie en budget. Daarom biedt Keller verschillende keuzes in modellen, materialen en afwerkingen. Door samen met een keukenspecialist de juiste keuzes te maken realiseert u uw persoonlijke zwarte keuken, passend bij uw stijl, woonsituatie en budget.

Inspiratie opdoen voor uw zwarte keuken? Bekijk de Keller Keukengalerij.