Homepagina
EN

Modern zwart & wit in Japandi-stijl

Dit ontwerp is een gedurfde combinatie van zwart en wit, omringd met materialen in Japandi-stijl die een mooie, warme touch aan de keuken geven.

Perfect Sense

Een mix van zwart & wit in Fenix®

Dankzij een speciale nanotechnologie is dit materiaal extreem mat, voelt het zacht aan en blijven er geen vingerafdrukken zichtbaar op achter. Bovendien kunnen zeer kleine oppervlakkige krassen door verwarming worden hersteld.


In deze keuken:

  • Fenix® fronten
  • Hoge deuren uit één stuk
  • Composiet blad met bijzondere randafwerking
  • Greeplijstverlichting
Perfect Sense
Perfectsense

Zo kan het ook

Door te kiezen voor ultramat melamine en een kunststof blad wordt het prijskaartje wat vriendelijker.

De keukenopstellingen die u vindt op deze website en in onze keukenbrochure dienen ter inspiratie en zijn aan te passen qua opstelling, model, kleur, greep(lijst)/greeploos en nog vele andere opties. Meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek één van onze Keller dealers. Zij maken graag een ontwerp in deze stijl dat past bij uw woning en budget.

Keller biedt Fenix® fronten in zwart en wit. Liever een ultramatte keuke in een andere kleur? Kies dan één van de zes mooie, stijlvolle kleuren in ultramat melamine.

Voor ultra mat geldt: laat vlekken niet indrogen. Verwijder deze meteen met veel water en indien nodig een in water opgeloste milde allesreiniger of groene zeep. Was de zeepresten na het schoonmaken met lauwwarm water af. Zorg dat u een schone doek gebruikt, omdat zand of stof krassen kunnen veroorzaken. Gebruik geen microvezeldoeken of wondersponzen, deze kunnen kleine schurende deeltjes bevatten.

Wrijf de gereinigde deurtjes meteen daarna droog met een zachte doek voor een streeploos effect en om te voorkomen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden

Nieuwsgierig geworden?

De materialen van deze keuken in het echt bekijken?

Vind een dealer