Service

Keller Keukens staat voor persoonlijk. Het merk dat aandacht heeft voor persoonlijke wensen. Of het nu gaat over smaak, budget of service, Keller luistert en zoekt een oplossing om mooie keukens bereikbaar te maken. Dat vraagt om betrokkenheid, creativiteit en samenwerking. Daarnaast staat Keller voor bereikbaar wat betekent dat we er altijd zijn voor onze klanten, 24 uur per dag, online en offline in elke fase van het aankoopproces. We staan open voor ideeën, gedachten, maar ook voor kritiek. We luisteren en doen echt iets met wat er ons verteld wordt. Dat er korte lijnen zijn. Dat we meedenken in het oplossen van problemen en in het nemen van beslissingen.

Veelgestelde vragen

Keller veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw Keller keuken, dan helpen wij u daar graag mee! Om u alvast een handje te helpen hebben wij een lijst opgesteld met vragen die wij regelmatig ontvangen. Heeft u een vraag die niet in deze lijst staat dan kunt u altijd met één van onze klantenservice medewerkers contact opnemen.


Bekijk onze veelgestelde vragen →

Garantie

Keller Garantie voorwaarden

Mooi gaat bij Keller hand in hand met kwaliteit. Een lange levensduur en zorgeloos gebruik van de keuken zijn bij Keller standaard ingebouwd. U krijgt 5 jaar onvoorwaardelijke fabrieksgarantie op alle keukenmeubelen. Dat betekent dat als de kwaliteit van de afwerking niet aan de norm voldoet of een onderdeel niet naar behoren functioneert wij er voor zorgen dat het kosteloos wordt vervangen of hersteld.
Bekijk onze garantievoorwaarden →

Onderhoudsvoorschriften

keller Onderhoudsvoorschriften

Om uw keuken in goede staat te houden is het belangrijk dat uw keuken op de juiste manier onderhouden wordt. De Keller onderhoudsvoorschriften geven u voor doverse materiaalsoort een korte handleiding met handige tips. Daarmee kunt u uw keuken brandschoon houden en bent u jarenlang verzekerd van een mooi Keller keuken.
Bekijk onze onderhoudsvoorschriften →

Montagehandleidingen

Keller Montagehandleidingen

Voor de echte doe-het-zelfer of professionals hebben wij de Keller montagehandleidingen. Daarmee heeft u toegang tot uitgebreide handleidingen waarmee het monteren of afstellen van onderdelen in uw keuken eenvoudig te doen is.
Bekijk onze montagehandleidingen →

Energielabels verlichting

Keller energielabels verlichting
Alle verlichtingsarmaturen en lampen worden sinds 2014 standaard voorzien van een energie-informatie etiket. Daarop kunt u onder andere zien of uw lamp verwisseld kan worden en welk energieverbruik deze heeft.

Bekijk onze energielabels verlichting →

 

Ontvang onze brochure
Ontvang onze nieuwsbrief